SKANDALOZAN INTERNET VODIČ: Saveti kako da gajite marihuanu u svojoj režiji HIT u regionu! (FOTO)
Foto: MUP Srbije

OD semena do ventilacije!

SKANDALOZAN INTERNET VODIČ: Saveti kako da gajite marihuanu u svojoj režiji HIT u regionu! (FOTO)

Ukoliko ste radoznali kao jedan "gost" foruma, ovde možete da nađete šta sve spada u "osnovni borbeni paket"

Objavljeno:

Na internetu je moguće pronaći razne tekstove o marihuani, njenim koristima ili šteti koju uzrokuje. Mogu se pronaći i razna društva i apeli za njenu leglizaciju. To je sve i legalno i legitimno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, pošto marihuana nije zakonski legalna, vodič za njeno uzgajanje je, malo je reći -skandalozan.

foto: MUP Srbije

Na jednom forumu smo pronašli "post" čoveka koji je kako kaže laik, što se tiče konzumiranja marhuane, ali mu se u poslednje vreme "probudila" radoznalost zbog stresa koji preživljava.

Ovo je cenovnik droga u Srbiji: Marihuana za 500 dinara, šta mislite, pošto su hašiš i skank?

- Čitajući ove vaše postove ponovo mi se probudila radoznalost, pre svega jer sam u poslednjem periodu pod jakim stresom i prosto sam želeo da se opustim. Kontaktirao sam jednog druga i tražio da mi nabavi marihuanu. Ja sam smrvio neku minimalnu, ali znači minimalnu količinu biljke (čisto da prekrije nokat, tako malo) i to izmešao sa cigaretom i opustio se. Ni sam nisam poverovao da će mi goditi tako malo, jer sam u srednjoj probao čisti džoint (bez duvana). I, iskreno, pomoglo mi je da se rešim stresa i pritiska i da se malo nasmejem, za promenu. Uzgred rečeno, šta nisam probao za stres, čajeve, kapi i trista čuda i ništa nije uspelo da me relaksira, već samo da me uspava.

Radoznali mladić je dodao kako bi voleo da sazna i kako da najbolje uzgaja marihuanu.

- E sad, želeo bih da što više saznam o marihuani (koje vrste vutre postoje i u kom obliku), kako joj odrediti kvalitet, dakle sve ono što bi jednog početnika zanimalo (od značenja žargonskih izraza, pa sve do vrsti...)

"Super moderator" kako se naziva je odmah izašao u susret mladiću, a pretraga je više nego laka.

- Dovoljno je gore desno u pretragu ukucati sorte ili vrste, i dobices sve teme u kojima se diskutuje o tome, odgovorio mu je.

foto: Giphy

Prvo je do tančina opisan prostor koji pogoduje marihuani, kao i koja je idealna temperatura, vlaga i materijal koji najbolje "upija" svetlost.

foto: Printskrin / www.vutra.org

- Za prostor se mogu upotrebiti PC kućišta, ormari, kutije, frižideri, a postoje i gotovi šatori za gajenje marihuane. Uglavnom mogućnosti su beskrajne i zavise jedino od vaše mašte. Ukoliko je nemate jednostavno kupite gotovu stvar, dodao je "stručnjak".

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.