"DECA MI GAZE PO BLATU, DO ŠKOLE MENJAJU DVA PARA OBUĆE" Put do kuće samohranog oca troje mališana u očajnom stanju
Put, Foto: RINA

UŽAS!

"DECA MI GAZE PO BLATU, DO ŠKOLE MENJAJU DVA PARA OBUĆE" Put do kuće samohranog oca troje mališana u očajnom stanju

U ovom delu sela nije problem samo put, već i visoko rastinje

Objavljeno:

Katastrofalan, blatnjav i pun rupa put vodi do kuće samohranog oca troje dece u selu Donja Trešnjevica kod Topole. Odavno je, kako kaže zaboravljen od svih, a mališanima je veoma teško da stignu do škole. U nadi da će ovaj veliki problem i loša deonica biti sanirani obraćao se više puta nadležnima ali ovaj izlokani sokak nije dočeko asfalt.

„Godinama je ovako, ako je proleće kod nas je blato i voda, ako je zima mi smo zavejani i odsečeni od sveta, jer se ovde ne čisti, ako je leto rupe su po putu nogu da polomiš, koje god godišnje doba da je, nama nema pomoći. Deca mi idu u školu, obuju staru obuću da bi izašla na glavni put pa se onda prezuju da im se drugari ne bi smejali kako idu blatnjave obuće“, kaže Mile Đokić.

1 / 2 Foto: RINA

Ovaj očajni domaćin naglašava da je više puta dobio obećanje da će put ka njegovoj kući biti saniran, međutim do današnjeg dana ništa nije urađeno.

„Rekli su, uradiće i svake godine tako a evo još uvek ništa. Nedavno su nasipali put, jednu deonicu od glavnog puta ka nama, ali i sa tim se stalo i do nas kamen nije stigao. Ja sam intervenisao više puta, zvao, pitao ali očigledno smo ja i moja deca zaboravljeni“, priča Đokić.

U ovom delu sela nije problem samo put, već i visoko rastinje koje se nalazi uz samu problematičnu deonicu. Automobili koji tuda prolaze sa ovog puta izlaze potpuno izgrebani i poprilično oštećeni.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.