Jutro hladno, tokom dana sunčano, najviša temperatura  devet stepeni!
Foto: Beta

Vremenska prognoza

Jutro hladno, tokom dana sunčano, najviša temperatura devet stepeni!

U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim mrazom. U toku dana predviđa se pretežno sunčano uz slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od -4 do -1 , najviša dnevna oko 6 stepeni
Objavljeno:

U Srbiji će ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazom i maglom mestimično.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U toku dana pretežno sunčano uz slab i umeren zapadni i severozapadni vetar, koji će na istoku Srbije biti povremeno jak, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Jutarnja temperatura kretaće se od -6 do -1, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni. U Beogradu će jutro biti hladno sa slabim mrazom. U toku dana predviđa se pretežno sunčano uz slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od -4 do -1 , najviša dnevna oko 6 stepeni. U narednih sedam dana u u jutarnjim satima biće slab mraz i ponegde magla. U toku dana pretežno sunčano. U sredu temperatura oko i malo ispod prosečnih vrednosti, od četvrtka toplije, naročito za dane vikenda. U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu. Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronično obolele. Izvesne tegobe su moguće kod srčanih bolesnika i osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.