LOKOTRAKTOR: Nova senzacija na našim brzim prugama! (VIDEO)
Foto: Prinstcreen, Youtube / juGmedia

2016. a vi i dalje živite u Srbiji!

LOKOTRAKTOR: Nova senzacija na našim brzim prugama! (VIDEO)

„Kada dođem do pruge, obavezno zastanem. Ne samo zato što nisam siguran da voz neće proći ako je podignuta rampa, nego i da razgledam jer nikada se ne zna šta može proći našom prugom„, kaže u šali vozač Marko Ranđelović, koji je i zabeležio ovaj video zapis
Objavljeno: 10:21h

Traktor koji vuče vagon nova je atrakcija na prugama. Leskovčani su to i snimili, pa fotografije kruže društvenim mrežama, uz obilje smeha, piše portal "Jugmedia".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prolaznici stalno slikaju i snimaju prolaske vozova sa podignutim rampama na pružnim prelazima u centru Leskovca, tako da traktor koji vuče vagone po pruzi samo upotpunjava serijal koji se može nazvati „brze pruge na leskovački način“.

„Kada dođem do pruge, obavezno zastanem. Ne samo zato što nisam siguran da voz neće proći ako je podignuta rampa, nego i da razgledam jer nikada se ne zna šta može proći našom prugom„, kaže u šali vozač Marko Ranđelović, koji je i zabeležio ovaj video zapis.

U „Železnicama Srbije“ pak tvrde da nema ničeg neuobičajenog u tome što traktor vuče vagone jer se radi o vozilu koje se zove lokotraktor i koje je u upotrebi već više od tri decenije.

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.