Profesor Jerkov je primljen u Fejsbuk grupu. Prvo se zahvalio studentima, a onda je usledio šok!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

profa car!

Profesor Jerkov je primljen u Fejsbuk grupu. Prvo se zahvalio studentima, a onda je usledio šok!

O ovom profesoru danima priča cela Srbija. Evo kako za Espreso objašnjava situaciju u kojoj se našao
Objavljeno:

Aleksandar Jerkov je profesor Filološkog fakulteta i direktor Univerzitetske biblioteke. Predaje književnost 20. veka, a ukoliko studenti polože njegov ispit, smatraju da su "završili" fakultet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Obzirom da važi za najstrožijeg profesora na fakultetu, studenti su napravili internu grupu na Fejsbuku, kako bi pomagali jedni drugima da polože ispit.

Pošto su se glasine o njegovoj reputaciji raširile i došle do samog profesora, on je odlučio da im pomogne na način na koji će ga oni najbolje razumeti, zato im je poslao "zahtev".

foto: Printskrin Fejsbuk / Aleksandar Jerkov

Dobila je otkaz u Juri iako ima rak! Nisu nam davali pelene, ali su nam bile potrebne! (FOTO)

Kada su ga studenti "pustili" u grupu, obratio im se:

- Dobar dan. Hvala vam što ste me primili, mogu misliti da vam nije bilo svejedno i da sada očekujete da vam ovde smetam. Ali to nije ideja. Kada sam idući za ćerkom stigao i do Fejsbuka, koji mi se ne dopada sadržinom i gomilom gluposti, a mogao bi biti i sasvim drugačije sredstvo, poželeh da sve pogledam. U ovom slučaju ne da bih vam bio neugodan, no da vidim šta biste hteli i šta vas muči. Legende iz vaših prepiski i tako posle nekog vremena stignu do mene, a do sada ih nisam personalizovao. Dakle, biću ovde samo neki trenutak i onda ću se ljubazno samoizbrisati da biste komunicirali kako vam je volja, a vi nemojte pogrešno shvatiti ovaj upad, na kome vam zahvaljujem. Inače ispit je sutra, biće i ponovo i može da odgovara svako ko se za njega spremio. Prijatno veče.

foto: Printskrin / Fejsbuk

Profesor Jerkov je rekao za Espreso.co.rs kako nije razmišljao da se učlani u grupu, niti je tako nešto planirao.

- Nisam mnogo ažuran na društvenim mrežama, ćerka mi je otvorila Fejsbuk profil, pa sam ubrzo poslao zahtev studentima da me prime u grupu. Da me ne shvatite pogrešno, nisam želeo da ih uhodim već da im pomognem, znam da im nije lako da polože predmet koji predajem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.