MALA LENA DANAS IDE NA LEČENJE, a njen otac je uradio nešto NAJPLEMENITIJE NA SVETU!
Foto: Facebook / Dušan Krstić

Svaka čast!

MALA LENA DANAS IDE NA LEČENJE, a njen otac je uradio nešto NAJPLEMENITIJE NA SVETU!

Na italijanskoj klinici Leni će biti urađena transplantacija matičnih ćelija poptuno besplatno, a roditelji su sav prikupljeni novac za njeno lečenje prosledili deci kojoj je u ovom trenutku neophodan
Objavljeno:

Dvogodišnja Lena Krstić će , zahvaljujući Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), zajedno sa roditeljima otputovati u Bolonju na lečenje. Na italijanskoj klinici Leni će biti urađena transplantacija matičnih ćelija poptuno besplatno, a roditelji su sav prikupljeni novac za njeno lečenje prosledili deci kojoj je u ovom trenutku neophodan. Dušan Krstić, Lenin otac se javnosti obratio saopštenjem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dragi prijatelji, najpre želim da se zahvalim svima koji su na bilo koji način bili uključeni u našu dosadašnju borbu za Lenino ozdravljenje. U petak smo dobili svu potrebnu dokumentaciju za put u Bolonju, a već u utorak smo dobili vizu iz italijanske ambasade na čemu im se posebno zahvaljujem.

foto: Facebook / Dušan Krstić

Kao što sam obećao sav novac koji je prikupljen, a to je suma od nekih 550.000 dinara, uplatio sam deci kojoj je trenutno potrebniji.

Polovina sume je uplaćena za Stefana koji ima sarkom mekih tkiva.

Druga polovina sume uplaćena je za Ivu Zvekić koja je, kao i Lena, obolela od leukemije i koja putuje u Bolonju na transplantaciju čim sakupi novac (ovo je bila preporuka NURDOR- a za uplatu).

(Espreso.co.rs / niskevesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.