IZA PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU STOJI PREVARA? Ženi kojoj je plemeniti momak poklonio patike NE BIH DALA NI DINARA!
Foto: Printscreen/facebook/ Nov Kanal

PRAVA ISTINA

IZA PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU STOJI PREVARA? Ženi kojoj je plemeniti momak poklonio patike NE BIH DALA NI DINARA!

Iz autobusa koji staje na stanici izlazi ona. Iskrivljena, ucveljena, uplakana. Osudite me, razapnite, ali ne bih joj dala NIŠTA
Objavljeno: 11:20h

Pored jednog kioska u Bulevaru despota Stefana radila sam prezentaciju za jednu duvansku kompaniju. Bila je zima, neki stepen oko nule a ja ispred kioska, u haljini, prilazim ljudima, moram da im se smeškam i molim da popune anketu.

On je RADE, mladić koji je poklonio patike prosjakinji: Poplava mu odnela dom, morao je da napusti školu! (VIDEO)

Mrznem se. Proklinjem tu prilično dobru dnevnicu od 1.500 dinara jer mi se svaki komad tela raspada od hladnoće. Iz autobusa koji staje na stanici izlazi ona. Iskrivljena, ucveljena, uplakana.

Briše suze, vadi štos para u kom je mnogo više novca nego što sam ja tog dana zaradila... Ispravlja se. Vrat koji je uvek okrenut na jednu stranu sad je prav. Normalno govori, smeje se brojeći novac. Prilazi kiosku. Kupuje pivo, jedno od skupljih a potom i cigarete, jedne od najskupljih. Stoji na stanici, posle par minuta ulazi u drugi autobus, kriveći glavu i puštajući nove, lažne suze.

foto: Printscreen/Youtube/HX Video

Zgranuta sam. Blago rečeno. Žena koja radi u kiosku mi objašnjava da je devojka prevarant, da ordinira po centru, ali i da redovno pije pivo, i kupuje pljuge, i to ne bilo kakvu krdžu!

Naravno, dolazim kući i majci pričam šta sam videla. Kao iz topa ispaljuje "pa da, šta se čudiš".

- Znam ja nju. Iz Krnjače je, videla sam je pre par dana na stanici kod BIP-a. Lepo obučena, doterana našminkana. Sin joj je lepo obučen, vidi se da imaju. A kako i da nemaju, prosjačenje je unosan biznis! - kaže mi majka. Slušam, ne verujem.

U šoku sam. I tek tada krećem da obraćam pažnju...i tada kapiram sve..

.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.