DA LI JE OVO NAJJAČI SRBIN IKADA? Mišići, tetke i srpska posteljina! (FOTO)
Foto: Facebook, Bojan Stojković

Hit na Fejsu

DA LI JE OVO NAJJAČI SRBIN IKADA? Mišići, tetke i srpska posteljina! (FOTO)

"To kreće od malena. Moj pokojni deda je bio veoma pobožan čovek, to je izgleda nasledno. Ceo život sam u sportu i u vojsci i jednostavno disciplina se sama rađa. Spojio sam pravoslavlje, Srbiju, srpstvo, patriotizam i sport“, kaže predsednik Srbske časti, Bojan Stojković
Objavljeno: 14:32h

Mišići, tetovaže, simboli i preki pogledi. Rekli bi ljudi opasni momci. Bojan Stojković, predsednik organizacije „Srbska čast“ ne beži od tih predrasuda niti prikriva to što jeste već to sa ponosom nosi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"To kreće od malena. Moj pokojni deda je bio veoma pobožan čovek, to je izgleda nasledno. Ceo život sam u sportu i u vojsci i jednostavno disciplina se sama rađa. Spojio sam pravoslavlje, Srbiju, srpstvo, patriotizam i sport“, rekao je svojevremeno predsednik Srbske časti. Pored vežbi tela on zna da je možda bitnija vežba duha. “Mislim da je bitnije duhovno biti jači zato što kad si mentalno spreman, kad veruješ nešto onda iz toga izlazi najveća snaga. Samo u Boga verujem i u zakon pobede“, uveren je on.

Juče je objavio fotografiju iz svoje spavaće sobe na kojoj se vidi kako pozira u spavaćoj sobi, sa posteljinom koja ima dezen srpskog grba i stare srpske zastave koja je na zidu.

Šta vi mislite o ovakvoj vrsti iskazivanja ljubavi prema svojoj domovini?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.