BRAVO BRE, MILOŠE! Zbog jednog selfija ovog dečka SLAVI CELA SRBIJA! (FOTO)
Foto: Facebook

SRBENDA ČOVEK

BRAVO BRE, MILOŠE! Zbog jednog selfija ovog dečka SLAVI CELA SRBIJA! (FOTO)

Redak primer mladića koji se sa svojih 18 godina nije slikao sa fensi ribama, pored mercedesa ili na žurki,ali postao je hit na Fejsu
Objavljeno: 23:26h

Miloš Pavlović iz Velike Ivanče kod Mladenovca, večeras je na društvenoj mreži Facebook postavio „selfi“ sa kravom i prasićima u pozadini kao odgovor sugrađanima koji nipodaštavaju rad i život na selu i zaradio ogromne simpatije i „lajkove“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Dragi Mladenovčani, ja sam Miloš Pavlović iz Velike Ivanče kod Mladenovca, imam 18 godina. I evo imam hrabrosti da ovu sliku izbacim za razliku od građana koji pljuju seljaka. Pa gospodo "Građani" da li ste znali da ovo ne možete da imate kod vas u stanu. E pa da vidite kako je teško živeti na selu. Pozdrav i samo jako! - napisao je Miloš.

foto: Facebook

Reč je o mladiću od 18 godina koji ide u srednju ekonomsko – ugostiteljsku školu u Aranđelovcu i uspeva da se, iako učenik, bavi i poljoprivredom.

Miloš živi sa majkom, dve sestre, babom i dedom, a prošle godine je, na žalost, ostao bez oca. Kako sam kaže, uspeva da se školuje i da održava domaćinstvo, a usput nađe vremena za izlaske, društvo i devojke!

Šta reći osim: Miloše, svaka čast mladiću!

(Espreso.co.rs/Mladenovacinfo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.