KULTNA MESTA U KOJIMA JE MAFIJA PUCALA NA SVE STRANE: Klubovi u BG koji su okupljali najžešće momke (INTERAKTIVNA MAPA)
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

visokI NAPON

KULTNA MESTA U KOJIMA JE MAFIJA PUCALA NA SVE STRANE: Klubovi u BG koji su okupljali najžešće momke (INTERAKTIVNA MAPA)

Koja su to kultna mesta na kojima su se okupljali žestoki momci beogradskog podzemlja?
Objavljeno: 23:25h

Buran život devedesetih u Beogradu obeležili su krimi sukobi, i to vrlo često u popularnim prestoničkim klubovima. Izlazak na ova mesta bio je događaj visokog rizika! Našli smo nekoliko najpoznatijih mesta na kom su se okupljali žestoki momci BG podzemlja, i u kojima su se desili neki od najžešćih sukoba klanova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

POGLEDAJTE NA MAPI GDE SU SE NALAZILI:

1 Klub Nana, Senjak

Prva beogradska diskoteka u kojoj se desilo ubistvo, osamdesetih je bila jedno vrlo "zatvoreno" mesto, u koje se ulazili samo u odelima. Devedesetih su pak ovo mesto "otkrili" i gradski, opasni momci. Bilo je tu i slavnih persona, kockara, ekipa sa Senjaka i Dedinja... Mesto je vrlo brzo pariralo onom, pre daleko popularnijem i estradnijem - "Dugi".

Andrija Lakonić Laki tu je likvidiran u martu 1990. godine. Ovaj žestoki momak bio je saradnička veza policije, tvrde urbani izvori. Nakon njegovog ubistva Nana je zatvorena, a kasnije je postala mesto za izbegavati.

MISTERIJA LIKVIDACIJE ENVERA HADRIJA: Kako je Služba godinama ubijala u inostranstvu i kakve veze Nana ima s tim (FOTO) (VIDEO)

foto: Dragana Udovičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.