ZVALA SAM TRENERA ZA SREĆU: Posle seanse sam bila nesrećnija MILION puta! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

SMORIO ME ZA MEDALJU

ZVALA SAM TRENERA ZA SREĆU: Posle seanse sam bila nesrećnija MILION puta! (FOTO)

Bila sam skeptična u početku, ali sam rekla sebi, "čekaj da ga upoznaš, možda i od tebe napravi "srećnu osobu". Koliko sam pogrešila...
Objavljeno: 23:22h

Saopštava mi urednik pre neki dana da nam dolazi trener za sreću. Prvo sam bila iz fazona "šta lupa ovaj, kakav bre trener za sreću, to postoji???", ali kao - ok, ajde da vidimo šta "taj" radi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Malo sam istraživala o dotičnom, kad ono ispade da je on baš neki baja. Šatro bio nesrećan, tužan, nisu ga htele devojke, uglavnom bio je mukica. Ali, kaže, shvatio je neke stvari, "kopao" duboko u svoju podsvest i promenio se za 180 stepeni. Na bolje! Sad je srećan, razvio je biznis, mlati lovu i bole ga uši.

Moram da priznam da sam bila skeptična u početku, ali sam rekla sebi, "čekaj da ga upoznaš, možda i od tebe napravi "srećnu osobu".

I tako nam je juče dotični bio u gostima. Lik visok 2,13 metara, sa kezom od uva do uva. Pomislih, "ovaj je porastao od sreće, čoveče".

Ljudi, odmah ću vam reći - UBIO ME JE U POJAM!

foto: Printscreen / Espreso.co.rs

Koga on čini srećnim da mi je znati. Nikad dosadniju osobu nisam upoznala. Čak mu je i glas dosadan, nekako uspavljuje (možda je to neka hipnotička fora?)... Jbt, mlad dečko, da li je realno da je ovakav gušitelj?!

Pitam ga pet puta jasno i glasno, da mi obajsni šta on to radi ljudima da ih učini srećnim, da li je i neka vrsta doktora ili šta?! Krenuo je sa pričom još dosadnijom od njega samog.

TRENER ZA SREĆU U REDAKCIJI ESPRESA: Da li nam je vratio OSMEH na lice? (VIDEO)

Spominjao mi je neke eksere na stolici, pa da zamsilim nekog dečka u Knezu, pa balone sa mehurima... ?! Šta koji đavo priča?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.