Aleksandar je osmislio video igricu koja je hit u Americi: Srpski režiser niže uspehe preko okeana! (VIDEO)
Foto: Youtube prinstcreen

Svaka Čast!

Aleksandar je osmislio video igricu koja je hit u Americi: Srpski režiser niže uspehe preko okeana! (VIDEO)

Mladi srpski reditelj Aleksandar Ćuk maturirao je i diplomirao u Americi, gde postiže zavidne profesionalne ciljeve, a njegova video igrica je totalni hit!
Objavljeno: 18:24h

Zainteresovanost za film naterala je Aleksandra, rođenog u Subotici, koji je diplomirao na Političkim naukama u SAD, da ipak upiše filmsku režiju u Los Anđelesu. I tu se upoznao sa ljudima sličnog senzibiliteta, pa je sa njima osnovao malu producentsku kuću "La Cosa Ent".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I vrlo brzo su napravili uspeh - igricu "Klaus", za koju se zainteresovala i kompanija Sony, za čiju konzolu Play station 4 je i napravljena. Klaus dobija odlične recenzije, ali i sve više korisnika.

foto: Promo

Inače, zanimljivo je da je ovo zapravo moderna priča o običnom čoveku, koji traži sebe u modernom svetu. On je kancelarijski službenik, koji se budi u jednom podzemnom hodniku, bez sećanja o svom identitetu. Sve što ima je reč "Klaus", koja je tetovirana na njegovoj ruci.

Glavni junak igrice otkriva da je klon, jedan od mnogih, a dok priča svoju priču, vi mu pomažete da preživi u situacijama u kojima se nalazi.

Igrica je napravljena na nekoliko jezika, za nekoliko tržišta, a zauzela je mesto u top 75 video igrica za 2016. godinu, u konkurenciji od nekoliko hiljada igrica.

Zanimljivo je da je Aleksandar bio i režiser, i glavni glumac trejlera za ovu igricu, čime je postao njeno zaštitno lice:

Aleksandar samo niže uspehe. Režirao je dva kratkometražna filma, a radi i na scenariju za dugometražni film, a dobra vest za Srbiju je što namerava da otvori i studio za video igre u Beogradu.

No, od poslova u Americi neće odustati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.