RAT! Janković pokrenuo postupak protiv MUP zbog Zukorlića, Zukorlić traži ostavku Jankovića!
Foto: Beta

novi sukob

RAT! Janković pokrenuo postupak protiv MUP zbog Zukorlića, Zukorlić traži ostavku Jankovića!

Zaštitnik građana Saša Janković pokrenuo je postupak kontrole rada MUP-a povodom pritužbe koju je dobio od opštine Novi Pazar, da to Ministarstvo zbog bezbednosne procene neće pružiti asistenciju za izvršenje sudske presude o uklanjanju nelegalno podignutog objekta i obustavljanju radova koji su u toku
Objavljeno: 13:20h

- Postupak kontrole rada MUP je u toku, rekao je Janković novinarima, a reč je o objektu čiji je investitor Muamer Zukorlić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Janković je odbio da komentariše oštro saopštenje SNS-a, kao i izjavu državne sekretarke MUP-a, zbog, kako je rekao, "reči koje su korišćene, tona, sadržine i nivoa" tog saopštenja.

foto: Beta, Espreso

Predsednik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Muamer Zukorlić zatražio je danas u Skupštini Srbije "hitnu i neopozivu ostavku" zaštitnika građana Saše Jankovića.

Zukorlić o Saši Jankoviću: Zaštitnik građana, a huška državu protiv njih! Paradoks!

BDZS traži hitnu i neopozivu ostavku Saše Jankovića, zaštitnika građana, koji je svojom izjavom o navodnom državnom udaru izašao iz svoje nadležnosti, zloupotrebio svoju poziciju i zloupotrebio ulogu zaštitnika građana", rekao je Zukorlić novinarima u Skupštini.

(Espreso.co.rs / RTS / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.