NE TREBA VAM TIMSKI DUH, NI 30 GODINA ISKUSTVA: Ovo je najjači oglas za posao u Srbiji! (FOTO)
Foto: Reprint

Još uvek neprevaziđen

NE TREBA VAM TIMSKI DUH, NI 30 GODINA ISKUSTVA: Ovo je najjači oglas za posao u Srbiji! (FOTO)

Kultni oglas koji je nastao pre pet godina i dalje nas podseća na svu nenormalnost vremena u kojem živimo
Objavljeno:

Svedoci smo da i velike i male kompanije danas u Srbiji koriste najrazličitije metode kako bi za što manje novca došli do radnika koji bi radili što više. S tim u vezi, nastaju i brojni oglasi za posao za čije bi ispunjenje bukvalno moralo da se spoje dve ili tri osobe u jednoj, kako bi ispunili sve potrebne uslove.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gotovo svi oglasi na sajtovima koji su posvećeni tome su skoro identični, pa zato i ne čudi da je, iako pet godina star, oglas za posao kompanije “Otac i sinovi“ iz Velike Plane postao veoma popularan u našoj zemlji, jer je bio potpuno "normala", napisan je dopadljivo i u njemu nema nijedne nejasnoće.

Podsetimo, u oglasu se tražio nosač gajbica na neodređeno vreme.

Specijalizovana kompanija za otkup i preradu voća traži radnika za nošenje gajbica. Nije potrebno trideset godina prethodnog iskustva na sličnim poslovima, nije potrebna vozačka dozvola za Mig 29, niti timski duh. Ne pravimo fudbalsku reprezentaciju niti letimo na Mars, već prerađujemo voće. Potrebni samo fizička spremnost i dobra volja. Plata po dogovoru – pisalo je u ovom nesvakidašnjem oglasu.

foto: Reprint

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.