Danas sunčano i toplo, ponegde vetrovito, do 17 stepeni
Foto: Reuters

Vremenska prognoza

Danas sunčano i toplo, ponegde vetrovito, do 17 stepeni

U Srbiji će u četvrtak ujutro biti mestimično magla i slab mraz, u toku dana u većem delu pretežno sunčano i toplo, u Timočkoj krajini oblačno i hladnije, a u košavskom području slabljenje jugoistočnog vetra
Objavljeno:

U većem delu zemlje biće sunčano i toplo, u košavskom području i vetrovito, a u Timočkoj krajini oblačno i hladnije povremeno s rosuljom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ujutro će biti magla i slab mraz ponegde po kotlinama zapadne i južne Srbije.

Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno olujni sa maksimalnom brzinom od 24 metara u sekundi. Najniža temperatura kretaće se od minus tri do osam, a najviša od 12 do 17, u Timočkoj krajini devet stepeni. U Beogradu će biti sunčano, toplo i vetrovito, sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom. Najniža temperatura biće šest stepeni, a najviša 14 stepeni. U Srbiji će u četvrtak ujutro biti mestimično magla i slab mraz, u toku dana u većem delu pretežno sunčano i toplo, u Timočkoj krajini oblačno i hladnije, a u košavskom području slabljenje jugoistočnog vetra. U petak će biti postepeno naoblačenje, posle podne i uveče ponegde na jugozapadu slaba kiša. U subotu i nedelju biće pretežno oblačno, mestimično slaba kiša, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. U ponedeljak oblačno s kišom, zahlađenje, u planinskim predelima sneg, u toku noći slab sneg ponegde i u nižim predelima i u utorak i sredu pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom. U Beogradu će narednih sedam dana biti slično vreme. Očekivane biometeorološke prilike mogu i dalјe prouzrokovati pojavu zdravstvenih tegoba kod kardiovaskularnih bolesnika i osoba sa respiratornim obolјenjima. Moguće su glavobolјa i nervoza.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.