U Srbiji se otvara ŠKOLA ZA STARLETE! Devojke moraju da ispunjavaju ove uslove, al ček da vidite šta sve moraju da rade! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

još nam je to falilo!

U Srbiji se otvara ŠKOLA ZA STARLETE! Devojke moraju da ispunjavaju ove uslove, al ček da vidite šta sve moraju da rade! (FOTO)

Na internetu je nedavno osvanula stranica pod nazivom "Postani starleta" preko koje, navodna agencija iz Beograda, poziva "mlade, lepe i zgodne devojke kako bi im pomogle da postignu uspeh"
Objavljeno: 17:27h

Kako kažu, do uspeha bi došle skidanjem pred kamerama za muškarce iz Amerike i Engleske, a to koliko će zarađivati i kako će "prići" zavisi isključivo od "veličine grudnjaka i horoskopskog znaka".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Specijalizovani portal pod parolom "Postani starleta" podučavaće atraktivne devojke kako da se skidaju pred kamerama i kako da zadovolje klijente, a onim najuspešnijim nudi se posao animir-dame, rad na hotlajnu, pa čak i učešće na izborima za mis?!

foto: Printscreen

Kako piše na internet stranici, počeće da radi sredinom decembra, a devojkama je ponuđeno da se prijave za poslove manekenki, promoterki, fotomodela, hostesa, ali i da rade kao animatorke na sajtovima za sastanke, kao i za vruće razgovore kamerom sa ljudima iz Amerike i Engleske.

Od broja grudnaka, horoskopskog znaka i pregledanog Fejsbuk profila zavisi da li će kandidatkinja dobiti posao. Uz ovo devojke moraju da pošalju lične podatke i 15 svojih fotografija.

Evo kako izgleda prijava:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.