SINE, OPROSTI ŠTO KOPAM PO KONTEJNERIMA! Stanka i njen sin godinama žive u mraku, sa pacovima! (FOTO)
Foto: Marko Špirić

TUGA U VRANJU

SINE, OPROSTI ŠTO KOPAM PO KONTEJNERIMA! Stanka i njen sin godinama žive u mraku, sa pacovima! (FOTO)

Bolesna je i nemoćna, strahuje za život svog deteta koji je srednjoškolac, primeran đak u školi, ali mu je dojadio večiti mrak u kome je odrastao sa majkom
Objavljeno: 09:16h
foto: Marko Špirić

Od svoje minimalne penzije, bez socijalne pomoći, Stanka i njen sin jedva preživljavaju.

Bolesna je i nemoćna, strahuje za život svog deteta koji je srednjoškolac, primeran đak u školi, ali mu je dojadio večiti mrak u kome je odrastao sa majkom, pa ga skoro i majka ne viđa jer spava kod drugova, ne želeći da njegovi vršnjaci znaju kakva je njegova sudina.

Razlog njegovog bežanja je depresivna atmosfera u njihovom stanu, bez struje,vode, televizora, samo plamen sveće koji gori čim padne mrak.

foto: Marko Špirić

Godine prolaze, sve više joj ponestaje snage da se bori za svoj život. Kako bi pomogla svom detetu oko školovanja, da mu obezbedi koliko toliko normalne uslove za život gladuje da bi uštedela sakupljajući limenke koje odnosi na otpad.

Njen sin ne želi da vreme provodi sa njom, jer u društvu je često puta bio ismejavan. Ali majka je tu da sve prašta.

“Dragi sine, mislila sam na tebe sve ove godine tvog odrastanja bez oca,bila sam ti i jedno i drugo u tvom životu. Izvini što sam te osramotila pred drugovima, oprosti što sam onog dana kada ti je neko od njih preneo da me je video kako sakupljam iz kontejnera u nameri da ti pružim džeparac za užinu, nisam želela da se ti osećas bezvredno pored mene koja sam ti sve na svetu. Kada si bio vrlo mali,otac te nije prihvatio, trudila sam se svim silama da ti pružim neophodnu ljubav i pažnju koju zaslužuješ jer nije bilo kraja mojoj sreći. Oprosti mi sto sam ti uvek bila teret i sramota", vapaji su sirote Stanke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.