MILICA NAŠLA NOVČANIK SA 1.000 € NA PARKINGU: Bilo joj je neprijatno, o tome što je uradila sada priča CELA SRBIJA
Novčanik, Foto: Profimedia

svaka čast

MILICA NAŠLA NOVČANIK SA 1.000 € NA PARKINGU: Bilo joj je neprijatno, o tome što je uradila sada priča CELA SRBIJA

Milica Ćetković (16) , jutros je na parkingu u Sremskoj Mitrovici, gde živi, pronašla novčanik sa 114.500 dinara i ličnim dokumentima i bez razmišljanja ga odnela u policijsku stanicu

Objavljeno:

Učenica Medicinske škole u Šapcu Milica Ćetković (16) pronašla je danas na parkingu u Sremskoj Mitrovici novčanik u kome je bilo 114.500 dinara, zajedno sa ličnim dokumentima.

Milica Ćetković (16) , jutros je na parkingu u Sremskoj Mitrovici, gde živi, pronašla novčanik sa 114.500 dinara i ličnim dokumentima i bez razmišljanja ga odnela u policijsku stanicu.

Kada ga je, ne časeći ni časa, odnela u policijsku stanicu u ovom gradu gde živi, devojka je obradovala Nikolu Tanasića iz Uzveća, koji je novčanik prethodne noći izgubio jer mu je ispao iz džepa dok je izlazio iz kola.

"Krenula sam u pekaru sa drugaricom i videla na parkingu između automobila novčanik koji je pomalo bio pokriven lišćem. Po dokumentima koja su bila unutra videla da pripadaju nekome iz Bogatića, a automobil pored kog je novčanik bio ima table ovog mesta", priča Milica.

Ona je otkrila da je osećala nelagodnost jer je u novčaniku bila velika svota novca, ali se nije premišljala, nego je zajedno sa drugaricom odmah otišla u policijsku stanicu.

"Policajci su prebrojali novac, a Nikolu su pronašli na osnovu dokumenata. Insistirao je u policiji da mu daju moj broj telefona, a kada smo se sreli zahvalio se, i dao kovertu sa novčanom nagradom i čokoladu", kaže ona.

Nagradu od Nikole je primila, mada je nije očekivala, a kroz osmeh otkriva da će novac potrošiti -na šminku.

Natalija, majka ove poštene devojke, je za celu priču čula tek kada je Milica novac odnela u policijsku stanicu. Kaže da je "preponosna na svoju ćerku", a činom je oduševljen i Nikola Tanasić, piše Telegraf.

Prisetio se situacija kada je on nekoliko puta pronašao i vratio izgubljene mobilne telefone i tada pomišljao da će, ako se dogodi da slučajno nešto izgubi "biti baksuz pa mu to što je izgubio nikada neće biti vraćeno".

"Eto, dogodilo se, a sve se dobro završilo zahvaljujući Milici, jednoj vaspitanoj i kulturnoj devojčici, na koju njena porodica treba da bude ponosna", rekao je Nikola.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.