Programi lojalnosti: Evo kako do ušteda
Foto: Promo

PROBAJTE I VI

Programi lojalnosti: Evo kako do ušteda

Svi članovi ovog programa svoju karticu odnedavno mogu da nose i u telefonu

Objavljeno:

Svi smo čuli za programe lojalnosti kojima kompanije žele da zahvale svojim stalnim potrošačima i da im omoguće popuste, uštede i druge pogodnosti. Sigurno u svom novčaniku imate bar jednu loyalty karticu i verovatno ste je bar jednom u životu zaboravili kada ste hteli da kupite proizvode svog omiljenog brenda.

Kako je taj problem rešila kompanija NIS čiji je program lojalnosti „Sa nama na putu“ jedan od najpopularnijih u Srbiji?

Svi članovi ovog programa svoju karticu odnedavno mogu da nose i u telefonu. Naime, potrošači mogu postati članovi i bez odlaska na benzinsku stanicu, odnosno putem besplatne aplikacije koja se preuzima na Google Play ili App Store digitalnim prodavnicama. Na ovaj način, ne plaćaju izradu kartice već sve pogodnosti ostvaruju putem aplikacije u svom telefonu, brzo i lako. Ova opcija omogućuje trenutni uvid u broj bodova, ostvaren promet u mesecu, ali i detaljan pregled lokacija najbližih benzinskih stanica NIS-a. Pored toga, NIS je omogućio i posebnu pogodnost za nove članove programa lojalnosti „Sa nama na putu“ – svi koji budu želeli da se učlane u program online, putem mobilne aplikacije, dobijaju na poklon 500 bonus poena uz prvu kupovinu goriva do kraja novembra.

Pored toga, upotreba kartice „Sa nama na putu“, korisniku donosi uštedu i do 5,5 dinara po litru goriva. Zato, što pre posetite najbližu NIS Petrol i GAZPROM benzinsku stanicu i sami se uverite da se lojalnost ceni!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.