NAJLUĐE SVADBE U SRBIJI! Svatovi na belom, brdo znojem lepljenih deviza i traktor kao podijum! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

samo veselo!

NAJLUĐE SVADBE U SRBIJI! Svatovi na belom, brdo znojem lepljenih deviza i traktor kao podijum! (VIDEO)

Neobične svadbe događaju se u Srbiji svakodnevno. Za nesvakidašnju i originalnu proslavu potrebna je mašta bez granica, a "persone" će ceo događaj svojim ludorijama upotpuniti
Objavljeno:

Svadba, svadba, svadba, svadba!

Svako od nas imao je priliku da prisustvuje nekoj svadbi. Bilo moderne, bilo tradiconalne, svadbe i dalje predstavljaju najžešća veselja. Tu se peva, igra, "ždere". Level provoda je obično - PRO!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Venčanje je proslava na kojoj slavimo sa drugim ljudima. Sve te zvanice dolaze da ispoštuju vas i vašeg partnera ili partnerku i budu uz vas u svečanom trenutku, kada ćete ovekovečiti svoju ljubav.

Danas majko ženiš svoga sina: 6 najčešćih tipova svadbi u Srbiji! (GIF)

Ima dosta sofisticiranih i "blagih" svadbi. Ipak, postoje i one koje su za nevericu, ali bukvalno!

Neobične svadbe događaju se u Srbiji svakodnevno. Za nesvakidašnju i originalnu proslavu potrebna je mašta bez granica. Naravno, alkohol je glavni anestetik. A ako se sutradan više od pola večeri ne sećate - niste se proveli i niste bili na pravoj srpskoj svadbi!

Gubitak pamćenja je obavezan!

Pripremili smo vam najluđe svadbe u Srbiji koje će vas ostaviti bez teksta!

1. Đuskanje na traktoru!

Verovali ili ne i to je moguće. Svadba porodice Obradović prošle godine bila je apsolutni hit. Mladenci i gosti su se veselili ispod šatora, a onda je u jednom trenutku mladić uvezao traktor. Da sve bude još luđe, svatovi su se popeli na traktor, a svoju poziciju je tu zauzeo i pevač!

Veselje za pamćenje, ali definitivno!

2. Svatovi na belom?

Svadbu u Polomu, kod Gornjeg Milanovca pamtiće svi. Mladenci, zajedno sa zvanicama, mladim i starim potpuno su odlepili na pesmu DJ Krmka. Gornjim Milanovcem se orilo: "Celo selo šmrče belo"! Osim pevača, koji je ponavljao ove stihove i koji je sve vreme kićen parama, atmosferi je doprineo i gospodin koji je zvanice posipao (najverovatnije) šećerom u prahu. Drugi su imitirali šmrkanje sa dlana.

3. Šuške na sve strane!

Znate onu staru? Gde se ima tu se i rasipa. E, na ovaj svadbi se rasipalo i to muški! Naziv videa ona Jutjubu je "Milionska svadba" i to sa razlogom. Zvanice po stolovima i stolicama, igraju u transu, a muzičari su se bogme dobro oparili. Svako malo svatovi su ih kitili novčanicama. Ali, nisu u pitanju bile hiljadarke, niti dinari. Ovde se, bre, čašćavalo samo evrićima.

Pedesetice, stotke, na sve strane. Pa nek posle neko kaže da se u Srbiji gosti na svadbama štekaju!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.