RAT PROTIV KOMARACA: Akcija se sprovodi na VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU
Komarac, Foto: pexels/Jimmy Chan

OBAVEŠTENJE

RAT PROTIV KOMARACA: Akcija se sprovodi na VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU

Građani se pozivaju da ekipama omoguće nesmetan rad, a pčelarima da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja tretmana

Objavljeno: 18:10h

Beogradsko JKP "Gradska čistoća" sprovodiće večeras mere suzbijanja populacije komaraca na javnim površinama na teritoriji Beograda.

Akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje sprovodiće se od 20 sati do ponoći, a obuhvatiće lokacije Centralno groblje, Banjička šuma, Šumice, Banjica potok, Plitvička, Zvezdarska šuma, Novo groblje, Lešće, Veliko Selo i Slanci, Botanicka bašta.

Osim toga, suzbijanje komaraca vršiće se i na lokacijama Hadžipopovac, Lion, Bulbulder, Vukov spomenik, Veliki Mokri Lug, Mirijevo 2, Mirijevo 3 i 4, Mirijevo 1, Karaburma Calije, Stara Karaburma, Mali Mokri Lug 1, Mali Mokri Lug 2 i Mali Mokri Lug 3, navodi se u saopštenju "Gradske čistoće" objavljenom na sajtu grada Beograda.

Tretman će se sprovesti ukoliko vremenske prilike to dozvole, a koristiće se preparat koji je registrovan od strane Ministarstava za zaštitu životne sredine i upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda.

Građani se pozivaju da ekipama omoguće nesmetan rad, a pčelarima da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja tretmana.

Bonus video:

01:30

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.