Bule Goncić glumio je u spotu SNS, a sad mu je žena dobila fotelju! Slučajnost? (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

niđe veze

Bule Goncić glumio je u spotu SNS, a sad mu je žena dobila fotelju! Slučajnost? (FOTO)

Na čelo Kulturnog centra Beograd, na period do godinu dana, postavljena Gordana Goncić, inače supruga poznatog glumca Svetislava Goncića
Objavljeno: 12:45h

Vest o novom glavnom čoveku Kulturnog centra Beograd iznenadila je mnoge.

Naime, nakon jučerašnje objave grada Beograda da je dramaturg Gordana Goncić, inače supruga poznatog glumca Svetislava Goncića, postavljena na tu poziciju, društvene mreže su se zapalile.

foto: Facebook / Gordana Goncić

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najupečatljiviji komentari bili su na Tviteru. Ono što tviteraše najviše zanima je kako i na osnovu čega je Gordana uspela da dođe na čelo KCB.

Nastala je opšta pometnja, a svi aludiraju na jedno - da je Bule preko "stranačkog" angažmana i predizbornog spota "sredio" ženi funkciju.

Da li je u pitanju to ili nešto drugo, ne znamo, ali će se o ovome među ljudima još dosta pričati sigurno.

Podsetimo, velika prašina se digla u javnosti zbog njegove "uloge" u predizbornom spotu Srpske napredne stranke. Veći deo građana, ali i članova drugih partija osudio je odluku proslavljenog glumca Svetlislava Goncića da prihvati glavnu ulogu u predizbornom spotu SNS.

Prema njegovim izjavama, činilo se da je prihvatio ponudu jer podržava ideologiju Aleksandra Vučića i SNS. Međutim u javnosti se pričalo da je dobio pozamašnu sumu novca za taj "posao" Čak se spominjala i cifra od 30.000 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.