Cela Srbija je upoznala u brutalnom izdanju, a Marija je nekada bila prava lepotica (FOTO)
Foto: Blic/Milan Ilić

da se ne ponovi

Cela Srbija je upoznala u brutalnom izdanju, a Marija je nekada bila prava lepotica (FOTO)

Marija, sa svojom 21 godinom, preživela je nešto što se ne želi ni najgorem neprijatelju. Uplašena i obeležena za čitav život. Ne zaboravlja se to. Nikada
Objavljeno: 12:44h

Marija je preživela pakao. Ona je jedna od mnogih žena koje su žrtve porodičnog nasilja. Njena slika obišla je medije u Srbiji i regionu. Pretučena, unakaženog lica, žigosana... Pretrpela je teror od nevenčanog muža sa kojim je živela u porodičnoj kući u Kaluđerici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mariju Ferizović je nevenčani suprug Ahmed Marinković dva dana držao u iznajmljenom stanu, i fizički i psihički se monstruozno iživljavao nad njom.

Svoje zversko ponašanje demonstrirao je na više načina. Tukao je, urinirao po njoj, terao je da jede izmet. Samo ova žena zna kakav pakao je preživljavala. I ne. Za nju ova noćna mora nikada neće proći. Svaki put kada se pogleda u ogledalo, setiće se svih strahota koje joj ovaj monstrum pravio.

foto: Public

Ovo je lice monstruma koji je žigosao ženu u Kaluđerici!

Obrijao joj je glavu, ne bi li žig koji joj je napravio što više došao do izražaja. Ponašao se prema njoj kao da nije ljudsko biće. A on je taj koji se ponašao kao životinja. U stvari ne, ne bismo trebali da vređamo životinje upoređujući ih sa ovim monstrumom. Jer on je upravo to - monstrum, zver!

Marija, sa svojom 21 godinom, preživela je nešto što se ne želi ni najgorem neprijatelju. Uplašena i obeležena za čitav život. Ne zaboravlja se to. Nikada.

Pekao me je žaračem po čelu i sekao žiletom dok su naša deca bila u kući! Jeziva ispovest Marije koju je muž zverski zlostavljao

Zbog njene tužne sudbine, Srbija je plakala. Kako je i sama rekla, trudila se da bude dobra supruga, ali Ahmedu to izgleda nije bilo dovoljno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.