Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

borba za život

Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)

Do pre dve godine lekari nisu znali šta nije u redu sa Gordanom. Nisu imali dijagnozu za njeno stanje. A onda je nastupila tužna i bolna istina
Objavljeno:

Gordana je jedna od onih koja se kroz život bori sama. U moru zdravstvenih problema, tužnog života i potpuno usamljena, ona ipak želi da živi. Želi da se bori i uspe, ali potrebna joj pomoć. Pomoć svih onih dobrih ljudi koji su spremni da svoje malo podare Gordani, kojoj će to značiti sve!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njena priča nije oduvek bila tužna. Rođena je kao normalno i zdravo dete u srećnoj porodici. Nesrećni slučaj koji je pogodio prvi, bio je kada joj je upao kreč u oko. Nakon pregleda lekara sve je bilo u redu, ali je kako kaže, pretrpela ogroman stres. A onda u 11. godini kreću i prve muke.

Primetila je da na jedno oko počinje slabije da vidi. Isprva nije tome pridavala puno značaja. A onda na kraju osnovne i početkom srednje škole, maltene je počela da ne vidi uopšte na to oko. Kasnije ista muka prelazi i na drugo. Nakon nekog vremena nije videla ništa. Nastupila je katarakta.

foto: Espreso

Puna tri meseca bila je bukvalno slepa. I sama prolazila kroz to. Roditeljima nije rekla jer se plašila. Ali ne njihove reakcije, već zato što nije želela da ih brine. Međutim, otac je primetio da nešto nije u redu i tada mu je priznala. Zajedno su otišli kod lekara, gde su konstatovali da mora da operiše rožnjače na oba oka. Do 15 godine to se dogodilo dva puta. Na žalost, tada nije znala da su joj prilikom operacije oštetili rožnjače, što će kasnije prouzrokovati još veće probleme.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.