VAKCINACIJA JE JEDINI NAČIN DA ZAJEDNO POBEDIMO U OVOME: Đorđe Milićević poslao VAŽNU PORUKU (VIDEO)
Đorđe Milićević u akciji Espresa, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Beta / Luka Filipović

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

VAKCINACIJA JE JEDINI NAČIN DA ZAJEDNO POBEDIMO U OVOME: Đorđe Milićević poslao VAŽNU PORUKU (VIDEO)

"Borba za vakcine je borba za život" istakao je Milićević

Objavljeno:

Portal Espreso je pokrenuo "vaksersku" kampanju sa ljudima iz javnog života kojima verujete.

Vakcine se naširoko smatraju jednim od najvećih medicinskih dostignuća savremenog sveta, a obzirom da su nam one dostupne, nema razloga da se ne vakcinišemo i spasimo sebi život.

U ovom slučaju, kao što nam je svima već više od godinu dana poznato, naš neprijatelj je koronavirus, koji izaziva smrtonosnu bolest kovid-19.

Vakcinacija je najdelotvorniji i najefikasniji način zaštite pojedinca i zajednice od zaraznih bolesti. Krajnji cilj je iskorenjivanje bolesti koje mogu da imaju težak tok sa trajnim posledicama po zdravlje.

Našoj kampanji se pored mnogobrojnih ličnosti iz javnog života odazvao i Đorđe Milićević, predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije. Milićević je poslao jasnu poruku i dobro obratite pažnju na njegove reči:

- Srbija i čitav svet se suočavaju sa najvećim zdravstvenim izazovom čiji se kraj, nažalost, još uvek ne nazire. I Srbija i čitav svet se nalaze u jednoj teškoj i veoma složenoj situaciji. Za Srbiju je u ovom trenutku najvažnija solidarnost i jedinstvo jer Srbija je uvek bila jaka onoliko koliko je jedinstvena. Samo je jedan zajednički cilj u ovom trenutku. Samo je jedna zajednička bitka u ovom trenutku u kojoj moramo svi zajedno da pobedimo i zato je veoma važno da budemo odgovorni, racionalni, disciplinovani i da poštujemo preporuke, pre svega, struke, kako bi sačuvali zdravlje ljudi i kako bi sačuvali život svakog građanina Srbije. Predsednik Republike Srbije i Vlada Republike Srbije su pokazali jedan odgovoran i ozbiljan odnos. Borba za vakcine je borba za život. Borba za vakcine je kao u martu mesecu borba za respiratore. Srbija je jedina država u Evropi koja ima na raspolaganju sve četiri vakcine i zato je veoma važno da pored odgovornog i ozbiljnog odnosa države, predsednika Republike, Vlade Republike Srbije, i građani Srbije imaju visok stepen lične odgovornosti. Vakcinacija je jedini način da zajedno pobedimo u svemu ovome, da sačuvamo, pre svega sebe, da sačuvamo svoje porodice i da sačuvamo sve one koje poznajemo, sve one oko sebe, sve svoje prijatelje, sve svoje građane. Potpuno sam ubeđen da ćemo zajedno pobediti u svemu ovome i verujte, naravno, našoj državi Srbiji. I, naravno, pozivam sve građane Srbije da se odazovu vakcinaciji jer to je jedini način da dođemo do onoga, kako stručna javnost kaže, a to je kolektivna imunizacija.

02:20

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Đorđe Milićević

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.