OVO JE PRAUNUK ČETNIČKOG POPA ĐUJIĆA!!! Živi u Americi, i ponosno se predstavlja kao GEJ, neke fotke su ZAPANJUJUĆE
Praunuk Dane i njegov pradeda pop Đujić, Foto: Privatna arhiva

šok!

OVO JE PRAUNUK ČETNIČKOG POPA ĐUJIĆA!!! Živi u Americi, i ponosno se predstavlja kao GEJ, neke fotke su ZAPANJUJUĆE

Praunuk popa Đujić Dane je mladić homoseksualnog opredeljenja, a način takvog života ponosno deli i promoviše svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama

Objavljeno: 15:24h

Sveštenik Momčilo Đujić bio je srpski pravoslavni sveštenik i “četnički vojvoda” koji je predvodio značajan deo četnika na području severne Dalmacije i zapadne Bosne tokom Drugog svetskog rata.

Preživeo je rat, predao se zapadnim Saveznicima i na kraju emigrirao u Sjedinjene Države. Živeo je u Kaliforniji, a tamo mu danas živi unuka sa sinom. Praunuk Popa Đujića Dane je veoma popularan mladić na društvenim mrežama, a njegove objave, kada se saznalo, šokirale su javnost u Srbiji i korisnike društvene mreže “Instagram”.

Praunuk popa Đujić Dane je mladić homoseksualnog opredeljenja, a način takvog života ponosno deli i promoviše svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Srpska javnost je u krajnjem čudu što je videla praunuka popularnog “četničkog vojvode” u ovakvom izdanju.

Dane na prilično napadan način promoviše svoje seksualno opredeljenje i ne stidi se ničega.

Unuka popa Đujića Rajka Hayden se ponosi svojim sinom, praunukom “četničkog vojvode”, ona, sudeći po svojim objavama na društvenim mrežama, podržava svog sina u svom izboru.

Bonus video:

54:51

REDAKCIJA 17.03.2021.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.