Pederi su krivi za sve! Kako su umobolnici pokušali da nas nauče da su gejevi uzrok propasti Srbije!
Foto: Petar Lazović

Pogodna homofobija

Pederi su krivi za sve! Kako su umobolnici pokušali da nas nauče da su gejevi uzrok propasti Srbije!

Otkrivamo male tajne hitlerovske propagande kojom su pokušali da nas ubede da je homoseksualac državni neprijatelj broj jedan
Objavljeno: 17:04h

Znaš ono kad nemaš jaja da nazoveš stvari pravim imenom, pa okriviš one koje je najlakše okriviti? E to se dešavalo juče i u proteklih par nedelja na i oko gej parade.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pederi, njih 200, koji su juče prošetali Beogradom, krivi su za ama baš sve loše što se u ovoj zemlji dešava, otkriveno nam je.

Gej je objasnio zašto većina gejeva ne podržava Paradu ponosa (VIDEO)

foto: Petar Lazović

Pederska parada košta državu pola miliona evra, zbog njih je zaustavljen ceo grad, deca plaču, majke kukaju, zemlja propade, naređeno nam je da saznamo.

Hit sa Prajda: Desničar sa prozora provocirao učesnike, gejevi mu pokazali dupe! (FOTO)

I narod puši tu priču. Jedan deo naroda, barem. Onaj koji je dovoljno intelektualno zakržljao da je puši.

U inat Prajdu: Venčanje na 200 metara od povorke Parade ponosa! (VIDEO)

foto: Espreso

A iza priče o enormnom trošku parade stoji jednostavna istina: Da, parada košta boga oca, ali ne zato što glavnom gradu preti opasnost od 200 razularenih gejeva koji idu unaokolo, razbijaju izloge i glave i siluju patriote koji im dođi pod ruku, ispuštajući iz usta sumporasti zadah i krik "uništićemo Srbiju". Parada košta ovoliko jer neko mora da zaštiti ljude od realne opasnosti - grupa dobro organizovanih, drogom finansiranih, fašistički nastrojenih "navijača", tj. huligana, koji bi, da nije te policije, upali u povorku i za sobom ostavili polomljene glave, iskrivljene kičme, a siguran sam i ponekog mrtvog.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.