Crni Betmen i Srbin u Amsterdamu: Upoznao je rasnu plavušu, dala mu je da popije nešto, probudio se vezan za krevet!
Foto: Profimedia

Urbana legenda ili stvaran događaj?

Crni Betmen i Srbin u Amsterdamu: Upoznao je rasnu plavušu, dala mu je da popije nešto, probudio se vezan za krevet!

Mladi Srbin željan provoda i ušiju punih divljeg provoda u Amsterdamu odlučio je da okuša sreću u prestonici poroka, tamo negde devedesetih. Ono što mu se desilo tamo, nikad nije i neće zaboraviti...
Objavljeno:
Da li ste se ikada zapitali koliko zla postoji na svetu i kome se ono dešava? Dok čitate u novinama ili gledate na televiziji nešto loše, da li vam je palo na pamet da se nesto slično moze desiti i vama?
Ovo nije padalo na pamet mladiću iz Srbije, koji je tamo negde devedesetih otišao u Amsterdam, svetsku prestonicu poroka, da okuša taj noćni život o kojem se pričalo na žurkama kao o nečem najboljem što čovek može da okusi.
Posle onog što mu se tamo, navodno, desilo, nastala je jedna od najvećih i nastrašnijih urbanih legendi. Neki tvrde da je istina, neki tvrde da je izmišljotina.
Možete birati da verujete, možete birati da posle svega okrenete glavu, ali jedno je sigurno – ovo što ćete čuti neće vas ostaviti ravnodušnim.

A priča ide ovako: Mladić je bio student, koji je, kao i većina mladih, želeo da putuje, vidi i oseti sve izvan granice Srbije. Tog leta odlučio je da ode u Amsterdam.

Prvog dana u glavnom gradu Holandije probudio se s namerom da poseti jedan od najboljih klubova Amsterdama. Očekivao je fenomenalnu noć, mnogo lepih devojaka, dobro piće i divlji seks.

Na njegovu nesreću, upravo je ovo i dobio. Ali ne onako kako je očekivao.

Bela košulja, parfem, najbolje pantalone, pun novčanik – bio je svoj gospodar. Na ulazu nije bilo previše gužve, pa je nakon par minuta vec sedeo za šankom i ispijao viski.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.