STOLAR MILE U NOVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI: Licitacija za KREVET NA SPRAT traje još par dana, UČESTVUJTE! (FOTO)
Stolar Mile, Foto: Printscreen/ Facebook

svaka čast

STOLAR MILE U NOVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI: Licitacija za KREVET NA SPRAT traje još par dana, UČESTVUJTE! (FOTO)

Mile je organzovao humanu akciju u vidu licitacije za krevet na sprat koji je napravio, a sav prihod koji zaradi ide isključivo u humanitarne svrhe

Objavljeno:

Milorad Jurković, poznatiji u javnosti kao stolar Mile i za vreme pandemije koronavirusa pomaže onima koji ne mogu sami. Naime, ovaj poznati srpski humanitarac, pokazao je koliko srce ima i kada je najteže.

Za život i materijal zarađuje od harmonike. Slavu i nadimak je, ipak, stekao kao stolar i dobrotvor.

Naime, on je dokazao da ni zaraza ne može da ga zaustavi, pa tako hrabri Mile odnosi pomoć onima koji ne mogu sami.

Sada, Mile je organzovao humanu akciju u vidu licitacije za krevet na sprat koji je napravio, a sav prihod koji zaradi ide isključivo u humanitarne svrhe.

Sinoć oko 22h on je najavio licitaciju koja će trajati do utorka, 9. marta, a koja će se vršiti isključivo na OVOJ STRANICI.

- Malo smo bili vredniji pa dajemo još jedan krevet na sprat na licitaciju koji smo uspeli da odradimo za dimenziju dušeka 90 x 200 i koja počinje od sad i završava do utorka 9-og Marta u 20 h. Kako izgledaju gotovi možete videti na prvoj slici. Dušeke nemamo. Početna cena je 13.000 din, a vi možete licitirati za sebe ili nekome kome treba, rekao je stolar Mile.

I evo 21 h i 45 min i idemo opet akcija ! Malo smo bili vredniji pa dajemo još jedan krevet na sprat na licitaciju koji...

Posted by Stolar Mile on Четвртак, 04. март 2021.

Kako je naveo, sav prihod ide u humanitarne svrhe, a građani mogu licitirati za bilo koga kome je potrebna pomoć ili za koga god oni žele.

- Kreveti su kvalitetni sa širokom podnom daskom a ne letvicama koje se savijaju i puknum. icitirati možete samo na ovoj stranici. U zdravlju bili, dodao je Mile na kraju.

Ukoliko želite da pomognete nekome ili da ga obradujete, priključite se Miletovoj humanitarnoj akciji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.