Američki ambasador dao krv za Srbiju, ali i jedno obećanje! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

humanitarna akcija

Američki ambasador dao krv za Srbiju, ali i jedno obećanje! (FOTO) (VIDEO)

- Drago mi je što smo se danas svi okupili ovde u Crvenom krstu da dobrovoljno damo krv, da pomognemo onima kojima je život ugrožen - rekao je američki ambasador Kajl Skot
Objavljeno: 12:39h

Ambasador Kajl Skot i Ambasada SAD u Beogradu je sa svojim prijateljima i partnerima obeležila 15 godina od terorističkog napada koji se dogodio 11. septembra. U ime toga, dobrovoljno su dali krv.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako su zalihe krvi u Srbiji ovih dana nedovoljne ovo je takođe bila idealna prilika da se te zalihe povećaju.

- Jedanaesti septembar 2001. godine bio je strašan događaj za ceo svet, posebno za Ameriku. Tog dana svi Amerikanci trčali su da doniraju krv za sve kojima je bila potrebna. Drago mi je što smo se danas svi okupili ovde u Crvenom krstu da dobrovoljno damo krv, da pomognemo onima kojima je život ugrožen - rekao je američki ambasador Kajl Skot.

foto: Espreso.co.rs

Prisutnima se obratio i dr Dragan Radovanović, predsednik Crvenog krsta Srbije i zahvalio se američkom ambasadoru, ali i svima ostalima na ovom humanom činu.

foto: Espreso.co.rs

- Danas smo se okupili po šesti put u prostorijama Crvenog krsta Srbije na akciji dobrovoljnog davanja krvi kako bismo odali poštu nevinim žrtvama terorističkog napada 11. septembra 2001. godine. Iskoristio bih ovu priliku da podsetim naše građane na neophodnost redovne donacije krvi, jer je redovnost doniranja krvi važnakako bi se zadovoljile potrebe zdravstvenog sistema Srbije za krvlju i krvnim derivatima - rekao je dr Radovanović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.