OVAJ SRBIN JE RAZBESNEO SVE SRPKINJE: Za njih je NEOPROSTIVO šta je uradio u prodavnici! (VIDEO)
Nepoznata mušterija iz jednog drogerija zamenila farbe za kosu, Foto: Tiktok printscreen

NEVEROVATNO

OVAJ SRBIN JE RAZBESNEO SVE SRPKINJE: Za njih je NEOPROSTIVO šta je uradio u prodavnici! (VIDEO)

Nije razmišljao kako bi se osećala dugogodišnja plavuša kada bi je protiv njene volje pretvorili u crnku

Objavljeno:

U poslednje vreme, čini nam se da je sve više mladih kojima fali pažnja društva, pa pokušavaju na sve moguće načine ne bi li je se bar malo dočepali.

U svoj toj zanesenosti, pribegavaju različitim ludorijama, ali ne razmišljaju kakve to može imati posledice na okolinu i društvo.

Tako, u ovom slučaju imamo primer momka koji je među rafovima jednog drogerija napravio totalnu zbrku. "Maštoviti" dečko se dosetio jedne ''lude'' ideje, da zameni sadržaj pakovanja crne i plave farbe za kosu, ne pomislivši na to kako bi se osećala dugogodišnja plavuša, kada bi se neplanirano pretvorila u crnku.

Na videu možete videti kako je to izgledalo:

Reakcije žena na ovaj postupak su svakako bile osuđujuće, ovo su neki od njih:

- Nađite mi ga, za džabe ću svaku kosku da mu lomim na sitne delove, ajmo ajmo potera - bio je besan komentar jedne žene.

- Majko mila, ja se ovoga nikada ne bih setila - iznenađena devojka.

- Da li on zna da neke bake ili majke možda nemaju novca da se ulepšavaju kod frizera, i da ih muževi farbaju, zamislite taj poraz kad dobije drugu boju zbog ovog manijaka! Državo, reaguj. Imate smimke. Apel! Neka bude za primer! - izjava razočarane žene zbog ovakvog ponašanja.

- Ovo je uticaj zadnjih forica.... Šta je sledeće, ima da liže porodični sladoled i vraća u frižider - bio je komentar jednog dečka.

- Meni se ovo stvarno jednom desilo, kupila boju čokolade, a ono unutra bila platin plava, bila sam besna kao ris, ubeđena da je neka fabrička greška, kad ono... - rekla je besna žena koja je doživela ovo loše iskustvo.

Međutim, kako se saznalo da se ovo dogoilo u prodavnici Dm, ljudi su odlučili da obaveste njihove zaposlenje, kako bi reagovali i kako bi se problem rešio, što je i urađeno, da nedužni kupci ne bi morali snositi posledice.

Zato, ako imate ogromnu želju za pažnjom i lude ideje, odaberite neki pametniji način koji neće imati posledice na druge.

Šta vi mislite o ovakvom postupku? Pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.