Srpski policajci heroji: Oni su spasili dve sirijske bebe od sigurne smrti! (FOTO)

lepo lice srbije

Srpski policajci heroji: Oni su spasili dve sirijske bebe od sigurne smrti! (FOTO)

- Nisu nam bitne pohvale i nagrade, bitno je da smo spasili dva mala života, nismo mogli da ih ostavimo - kažu policajci Rajko Popov i Slobodan Zlatanović
Objavljeno: 14:18h

Prilikom obavljanja službenih zadataka na teritotiji Preševa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Rajko Popov i Slobodan Zlatanović pronašli su dve napuštene sirijske bebe u delu pored ograde koji nije vidljiv za građane. SAMO NAS U SRBIJI NISU TRETIRALI KAO ŽIVOTINJE. Slika policajca sa sirijskim dečakom koja je obišla svet Hitno su reagovali i napuštene bebe predali zdravstvenim radnicima kako bi se utvrdilo da nemaju zdravstvenih problema. ISPOVEST SRPSKOG POLICAJCA: Ne mogu samo da gledam IZNEMOGLU dečicu. Dođe mi da zaplačem od tuge (FOTO)

Sindikat zaposlenih policije
- Nisu nam bitne pohvale i nagrade, bitno je da smo spasili dve male bebe, dva mala života i nismo mogli da ih ostavimo - kažu policajci Rajko Popov i Slobodan Zlatanović. ŠEĆER MALI: Upoznajte Alija, prvu bebu rođenu u paklu na srpsko-mađarskoj granici! (FOTO) Sindikat Zaposlenih Policije zbog svega učinjenog pohvalio je policijske službenike. Ova bebica je u Srbiji dobila toplu odeću, u Mađarskoj je završila u kavezu! (FOTO) Oni su pozvali predsednika Republike Tomislava Nikolića i ministra policije Nebojšu Stefanovića da nagrade i pohvale ove policajce. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.