I danas nas očekuju pljuskovi. Ipak, imamo mnogo dobru vest za vas! (FOTO)
Foto: Fonet

uskoro ponovo sunce

I danas nas očekuju pljuskovi. Ipak, imamo mnogo dobru vest za vas! (FOTO)

Republički hidrometeorološki zavodu upozorio je i da se do podneva u jugozapadnim i južnim krajevima očekuje od 30 do 50 milimetara kiše po kvadratnom metru
Objavljeno:

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji se danas očekuje oblačno, hladno vreme sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Najviša dnevna temperatura neće prelaziti 22 podeok na Celzijusovoj skali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Republički hidrometeorološki zavodu upozorio je i da se do podneva u jugozapadnim i južnim krajevima očekuje od 30 do 50 milimetara kiše po kvadratnom metru. Na bujičnim vodotocima u slivovima Drine, Lima, Jadra, Kolubare sa pritokama, kao i gornjih tokova Zapadne i Južne Morave sa pritokama u naredna moguća su i lokalna izlivanja.

Srbiji prete nove poplave, mnogi gradovi u opasnosti!

Međutim, već od sutra, očekuje nas postepeno razvedravanje i poboljšanje vremenskih prilika. Temperatura će biti u porastu.

U Srbiji će sutra preovlađivati sunčano vreme sa umerenim vetrom. Minimalna temperatura kretaće se od 15 do 17, a najviša dnevna od 18 do 27 stepeni koliko se očekuje u Beogradu.

foto: Printscreen/http://www.accuweather.com/

Prema dugoročnoj prognozi lepo i toplo vreme biće sve do kraja meseca, osim što se u nedelju u pojedinim delovima zemlje očekuju prolazni pljuskovi sa grmljavinom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.