Naj kič i naj šund srpske svadbe! Kad se Srbin razbacuje, to je za uz gusle! (VIDEO)
Foto: Reuters

Samo nek je veselo

Naj kič i naj šund srpske svadbe! Kad se Srbin razbacuje, to je za uz gusle! (VIDEO)

Srbi su poznati kao narod koji više od svega voli slavlja, slave, krštenja, svadbe, ispraćaje u vojsku i proslave 18. rođendana
Objavljeno:

Upravo iz tog razloga rešili smo da vidimo šta sve to Jutjub i Srbija imaju da nam ponude, kako se slavilo, ko je pevao, ko je kakve poklone doneo/dobio. Neće vam biti dosadno!

1. Kad je bal neka je maskenbal

Ovaj 18. rođendan prevazišao je Jutjub, ova slavljenica stigla je i do televizije sa nacionalnom frekvencijom, a na rođendanu je bilo čak 1.000 zvanica! Mirjana Erić postala je zvezda za samo 1 .dan i to sa 18. godina...

2. Španska serija

Ma ni španska serija nije ravna Melaniji. Ona svoj 18. rođendan nije slavila kao Ivko slavu 3 dana, ona ga je slavila u "epizodama". Prva, druga, treća, pa ko je kome do kraja bio majka, a ko maćeha...pogledajte!

3. Indijska serija

E ovaj rođendan kao da je režirao onaj tip iz "Male neveste" jer kad Kevin iz Surdulice slavi 18. rođendan to se snima po 20 sati! E nekako je bezveze iseći neki bitan deo, sve trpaj na Jutjub - zato se i platilo.

4. Krš lom, rakija #ovoono

Kad se ženi Halilj sa Danijelom u Leskovcu e to je lom! Nema čega nema, pljeskavice, rakija, pršte tanjiri na sve strane. Ali molim lepo, sve je u "full Hd-u."

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.