Sramna prevara: Došli u Beograd, platili po 470 dinara za lažni posao, a dobili - šipak!
Foto: stock

Oprez!

Sramna prevara: Došli u Beograd, platili po 470 dinara za lažni posao, a dobili - šipak!

Kada su kandidati došli na razgovor za posao ispred beogradskog Doma sindikata, sa obaveznim uplatnicama na iznos od 470 dinara za troškove prezentacije firme, niko se nije pojavio
Objavljeno: 17:47h

Stotinak ljudi koji pokušavaju da pronađu posao suočilo se u nedelju, 28. avgusta sa prevarom od strane izvesne kompanije "Wood Max", koja je preko portala "Lako do posla" raspisala konkurs za 139 radnih mesta. Kada su kandidati došli na razgovor za posao ispred beogradskog Doma sindikata, sa obaveznim uplatnicama na iznos od 470 dinara za troškove prezentacije firme, niko se nije pojavio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nadležni iz Doma sindikata obavestili su kandidate da se predstavnik kompanije, izvesni Dragan Gramić, pre desetak dana javio da zakaže salu, ali da od tada nisu dobili nikakvu uplatu niti povratnu informaciju.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

- Na pomenutom sajtu objavljen je oglas kompanije "Wood max" u saradnji sa "Vida Wood AB", u cilju zapošljavanja 139 osoba različitih profila i delatnosti u Srbiji i inostranstvu - kažu oštećeni.

5 je do 12: Prosvetari u štrajku, državi s ulice poručuju: Uozbilji se! (FOTO)

foto: lakodoposla.com

- Uz svaku od navedenih pozicija, naglašen je broj otvorenih radnih mesta, kao i iznos plate u evrima kako za Srbiju, tako i za inostranstvo. Za zaposlene u inostranstvu ponuđena je radna dozvola do devet meseci, prevoz, smeštaj i dva obroka dnevno, a za radnike u Srbiji prijava na pun iznos, kao i svi doprinosi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.