Student iz Niša u Americi spasio dva deteta, a firma ga nagradila sa 25 dolara!? (FOTO)
Foto: Beta

nišlija heroj u americi

Student iz Niša u Americi spasio dva deteta, a firma ga nagradila sa 25 dolara!? (FOTO)

- Devojčice su bile na bazenu u pratnji roditelja, ali su iskoristile njihovu nepažnju i krenule ka dubljem delu bazena držeći se za ivicu - rekao je Miloš Trajković
Objavljeno: 11:15h

Student Miloš Trajković (22) iz Niša koji drugo leto zaredom radi kao spasilac na bazenima u Vašingtonu, napravio je nedavno pravi podvig spasivši istovremeno davljenja dve četvorogodišnje devojčice, a za to je kao nagradu od kompanije za koju radi dobio nagradu od 25 dolara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! O njegovom hrabrom delu pisale su i lokalne američke novine, a ova vest se brzo proširila i gradom na Nišavi.

Baksuz! Voja Šešelj opet isprozivao Tomu, a povod je više nego pogodan! (FOTO) Trajković, inače student dizajna, kaže za Betu da su devojčice potonule u isto vreme u delu bazena koji nije predviđen za neplivače, a on je skočio u vodu i izneo ih iz bazena istovremeno, noseći ih na ramenima.

foto: Beta

- Devojčice su bile na bazenu u pratnji roditelja, ali su iskoristile njihovu nepažnju i krenule ka dubljem delu bazena držeći se za ivicu. U jednom trenutku su se odvojile od ivice bazena i potonule. Srećom sam ih primetio i na vreme reagovao - objasnio je Trajković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.