Sećate se devojke koja nije dobila opremu za insulinsku pumpu zbog tendera? Evo gde je zakočilo!
Foto: Profimedia, Espreso.co.rs

odgovor apoteke beograd

Sećate se devojke koja nije dobila opremu za insulinsku pumpu zbog tendera? Evo gde je zakočilo!

Anja Arsenijević (19) jedna je od oko 600.000 ljudi u Srbiji koji boluju od dijabetesa.
Objavljeno:

Kako je Espreso ranije pisao, Anja je preko socijalnog dobila insulinsku opremu i prateću opremu koja ide uz nju. Kako je tada, pre pet i po meseci dobila količinu dovoljnu za šest meseci, njen otac Srđan je prikupio potrebna dokumenta kako bi u apoteci uzeli novu količinu...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tada je u "Apoteci Beograd" dobio odgovor da opreme, koja je Anji kao i mnogim dijabetičarima neophodna, nema zbog problema sa tenderom.

Tim povodom kontaktirali smo nadležne iz "Apoteke Beograd" kako bismo videli gde je zakočilo! Evo šta oni kažu (odgovor vam prenosimo u celosti):

Srbijo, da li te je stid? Zdravlje ove devojčice je ugroženo zbog besmislenih propisa! (FOTO)

foto: Profimedia

- Apoteka “Beograd” je blagovremeno pokrenula tender, poziv za podnošenje ponuda i konkursna dokumentacija objavljeni su na Portalu javnih nabavki Republike Srbije, Portalu javnih nabavki grada Beograda i na internet strani naručioca "Apoteke Beograd", dana 04.03.2016. godine. Postupak za insulinsku pumpu je obustavljen iz razloga što do roka za dostavljanje ponuda nije dostavljena ni jedna ponuda.

- Apoteka “Beograd” je pokrenula novi postupak za nabavku za insulinski pumpi, poziv za podnošenje ponuda i konkursna dokumentacija objavljeni su na Portalu javnih nabavki Republike Srbije, Portalu javnih nabavki grada Beograda i na internet strani naručioca "Apoteka Beograd", dana 15.07.2016. godine a otvaranje je zakazano za 15.08.2016. godine.

(S.Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.