Definitivni kraj: Ugašen portal E-novine
Foto: Printskrin: E-novine

Ugašen još jedan portal

Definitivni kraj: Ugašen portal E-novine

Glavni urednik Petar Luković je naveo da je portal prinuđen na gašenje i zbog „medijskog terora, svekolike mržnje ekstremne desnice i lažne levice, strahovlade Višeg suda i sudskih izvršilaca“
Objavljeno: 09:58h

Portal „E-novine“ prestao je pre pet dana, 22. jula, s radom, posle osam godina postojanja, zbog, kako je saopštio glavni i odgovorni urednik portala Petar Luković, nezapamćenog pravosudnog progona i tužbi koje su dovele do blokade računa tog medija. Iako je i pre dva meseca ovaj portal takođe najavio prestanak rada, ovo je izgleda definitivni kraj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Luković je naveo da je portal prinuđen na gašenje i zbog „medijskog terora, svekolike mržnje ekstremne desnice i lažne levice, strahovlade Višeg suda i sudskih izvršilaca“.

E-novine prestale sa radom! Presude ugasile internet portal Pere Lukovića (FOTO)

„Neka za sramnu istoriju srpskog pravosuđa bude zapisano da smo već platili preko 55.000 evra kazni raspamećenim tužiocima koji se zovu Emir Nemanja Kusturica, Čedomir Čupić, Stojan Drčelić, Darko Trifunović, Milka Tadić Mijović, Filaret, Nebojša Spaić...“, naveo je Luković.

On je dodao da je novac isplaćen i fotoreporterima i njihovim advokatima koji su ih tužili i uz „pomoć" Višeg suda "opljačkali, uništili i svečano sahranili“.

„Budući da nas čekaju novi sudski procesi, opet Čupić, Vukašin Obradović, Natalija Dević, te nekolicina samozvanih fotografa, izbora nije bilo“, istakao je Luković.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.