OHOHO, VIBRATORČIĆ: Žena se požalila na to da joj nema paketa, ali je svima bio zanimljiv njihov sadržaj (FOTO)
Ohoho, Foto: Profimedia, Printscreen:facebook.com

HIT

OHOHO, VIBRATORČIĆ: Žena se požalila na to da joj nema paketa, ali je svima bio zanimljiv njihov sadržaj (FOTO)

Organizacija potrošača Efektiva objavila je da su joj se građani požalili da su cene pošiljki sa sajtova poput Aliekspresa iz Kine znatno poskupele zbog toga što paketi nestaju u Srbiji

Objavljeno:

Pošta Srbije demantovala je pre nekoliko dana navode da pošiljke naručene preko interneta nestaju u Srbiji.

Organizacija potrošača Efektiva objavila je da su joj se građani požalili da su cene pošiljki sa sajtova poput Aliekspresa iz Kine znatno poskupele zbog toga što paketi nestaju u Srbiji.

Zbog ovakvih navoda, pobunili su se i pojedini poštari. Jedan od njih je na svom Fejsbuku napisao da je poštar već 20 godina, ali da mu se niko nikada nije žalio:

Poštar sam već 20 godina, koji paketić dobijem ja isporučim, možete pitati na reonu, imam 1.100 kuća, niko mi se nije žalio, ako ne stigne paketić, vrate im se pare.

Zatim je jedna žena po imenu Agata napisala da joj uskoro ističe rok za gomilu paketa, ,,od vibratora preko narukvice za miband'', a ima teoriju da paketi nestaju na veliko.

Na to je neko napisao ,,Ohoho, vibratorčić'', na šta je ona napisala da nije bitna namena artikala, već da je poenta to što ih nema.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.