NAPUSTIO NAS JE DRAGOSLAV SPASIĆ – SPALE! Veliki prijatelj i čovek od pera
Neka ga anđeli čuvaju, Foto: Printscreen/Facebook

POČIVAJ U MIRU

NAPUSTIO NAS JE DRAGOSLAV SPASIĆ – SPALE! Veliki prijatelj i čovek od pera

Bio je neko ko se ponosio svojim gradom, koje voleo svoj grad i neko koje na medijskom nebu Srbije postavio Topolu na pravo mesto, ne ružnim, ne političkim, već lepim vestima

Objavljeno:

Bio je čovek od akcije i čovek od pera. Topola je njegovim tekstovima dobila na značaju i sve se više čulo za gradić podno Oplenca.

Politički nije bio ostrašćen, i objektivno je izveštavao iz Topole, nije hteo da se nikom zameri, ali mnogi to nisu razumeli, jer bilo je nelogično da neko bude toliko omiljen, i sa svima dobar prijatelj u jednom malom gradu.

Ali, da nevidiljiva korona ne bira, to je i danas pokazala. Danas je Topola izgubila nekog ko je voleo svoj grad, neko ko je na medijskom nebu promovisao grad u najlepšem izdanju, svojim tekstovima mnogo je zadužio Topolu.

Pre samo par dana rekao je da je bolestan, da se možda nahladio na jezeru na kojem je bio, a juče je primljen u Kovid centar u Kragujevcu, a već danas oko 11 sati prestalo je da kuca srce popularnog Spaleta.

U gradu podno Oplenca, na objavu da je preminuo naš SPALE, zavaladao je muk i neverica.

Na društvenoj mreži facebook krenuli su komentari i izrazi saučešća, počevisi od najvećih zvaničnika Topole, sportskih društava, prijatelja i komšija, kao i svih onih koji su ga poznavali i čuli za njega.

Od osnivanja našeg portala MEDIA PS, Dragoslav Spasić, popularni Spale, svojim objavama na facebook-u privukao je našu pažnju. Kao portal koji se tek razvijao, neko poput Spaleta je bio dobrodošao u naš tim, te nas je kontaktirao i tada je postao naš prijatelj i naš saradnik i neko ko je pre svega voleo svoj grad. Bio je neko pre svega cenio kolege novinare i uvek pomagao svakoj redakciji kada treba. Njegovi tekstovi i video snimci, pored našeg portala, našli su se u većini medija u Srbiji.

Odmah smo počeli saradnju, a njegovim tekstovima na našem portalu, kao i njegovim objavama na njegovoj facebok grupi Spale info promovisao je Topolu maksimalno, na najlepši način. Uvek je govorio – ovo je mali grad, nema potrebe da se mrzimo, a o mojoj Topoli treba sve više da se čuje..

Bio je zaljubljenik u sport, nije bilo nekog sportskog dogadjaja koji Spale nije zabeležio svojim perom i kamerom.

Takodje, ne treba zaboraviti da je bio strastan pecaroš i da je često znao da ide na Gružu da peca, i to po nekoliko dana, kako je on znao da kaže, da odmori od svega.

Moglo bi se mnogo toga napisati o Dragoslavu Spasiću – SPALETU, ali to ga sada neće vratiti, a on bi, da je sada sam nama, sve nagovarao da poštujemo propisane mere i da nosimo maske, da ova pošast koja se nad svima nadvila, najzad jednom bude pobedjena .

Nedavno smo pričali i o vakcini, gde je rekao da se nada da će što pre da je naprave, da ovaj narod najzad počne da živi , verovao je da će se sve ovo sa koronom jednom završiti.

Bio je neko ko se ponosio svojim gradom, koje voleo svoj grad i neko koje na medijskom nebu Srbije postavio Topolu na pravo mesto, ne ružnim, ne političkim, već lepim vestima.

NAŠEM SPALETU, DIVNOM KOLEGI, NEKA JE VEČNA SLAVA I NEKA GA ANDJELI ČUVAJU, BIO JE PRE SVEGA NAŠ DOBAR PRIJATELJ I ODLIČAN KOLEGA.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / MEDIA PS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.