Prvi srpski beskućnik hoće u rijaliti: Želim da postanem poznat, nađem ženu i zaradim pare!

veliki brat, farma, parovi - ne pita

Prvi srpski beskućnik hoće u rijaliti: Želim da postanem poznat, nađem ženu i zaradim pare!

Socijalni sam slučaj, pismen sam, Rom sam, borac za prava beskućnika. Hoću svima da pokažem kako je nama, a želeo bih i da upoznam Kristijana i Staniju, iskren je Marko Tosković iz Aleksinca
Objavljeno: 14:06h

Marko Tosković Toske, mladić iz Aleksinca, potpuno je rešen da se pojavi na velikim ekranima, i to ni manje, ni više nego u nekom rijalitiju. Na internetu je otvorio sajt na kome piše o sebi i gde navodi da je beskućnik i da na neki način mora da zaradi novac. Sebe naziva "prvim srpskim beskućnikom" i dodaje da je odrastao po domovima jer roditelje nema.

Printscreen/http://toskealeksinac.wix.com
Ovaj mladić romskog porekla želi da pronađe srodnu dušu s kojom će zasnovati porodicu, a osnovni cilj mu je, pored zarade, da pokaže kako je beskućnicima. Takođe, slava bi mu prijala, pa bi Marko voleo da se nađe rame uz rame s Kristijanom Golubovićem, Stanijom i ostalim poznatim rijaliti ličnostima. - Hoću sve da pokažem. Kakav sam čovek, ko sam i šta sam. Takođe, hoću da dokažem ljudima da mogu da uspem u nečemu iako možda ne veruju - priča Marko za Espreso.
Facebook/Marko Tošković
Objašnjava nam da nije suština u novcu, jer ako ga zaradi, daće ga drugima: - Ako uspem i zaradim, pomoći ću onom kome treba. Ima mnogo ljudi na ulici, mnogo bolesnih, gladnih... Uključio bih se u neku akciju gde bih dao deo novca. Najviše bi voleo da uđe u Velikog Brata, a nakon toga u Parove. Farma mu je, kaže, na trećem mestu.
Facebook/Marko Tošković
Ostaje nam još da vidimo hoće li se ovaj velikodušni mladić pojaviti na malim ekranima i hoćemo li imati priliku da ga gledamo u nekom od poznatih rijalitija. (D. Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.