Komšije sprečavale iseljavanje petočlane porodice, napali i policajce: Ljubičići ipak ostali na ulici! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube /021

Haos u Novom Sadu

Komšije sprečavale iseljavanje petočlane porodice, napali i policajce: Ljubičići ipak ostali na ulici! (VIDEO)

Oko 50-ak komšija iz Ulice Radoja Domanović na novosadskoj Salajci pokušalo je jutros da spreči prinudno iseljavanje njihovih komšija, petočlane porodice Ljubičić, iz dela kuće koja je po odluci suda pripala njihovom prvom komšiji
Objavljeno: 16:03h

Izvršitelj je iselio petočlanu porodicu Ljubičić iz kuće u Novom Sadu, koja je po presudi suda pripala komšiji, Nedeljku Trifkoviću. Kuća se nalazi u Ulici Radoja Domanovića 62 na Salajci.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Nakon odloženog iseljenja od pre mesec dana, danas oko 9 časova je na vrata porodice Ljubičić ponovo došao sudski izvršitelj, ali ovoga puta u pratnji dvadesetak pripadnika policije. Oko 40-ak komšija su došle da podrže nesrećnu porodicu. Ljubičići su izjavili da nemaju mogućnost da se isele jer nemaju gde da odu, pa su zamolili sudskog izvršitelja da se ponovo odloži iseljenje, jer su uložili žalbu Apelacionom sudu. Oni su obećali da će se sami iseliti ako se za mesec dana ne reši situacija. Izvršitelj je zatim sa Anđom Ljubičić otišao do prvog komšije, koji je odbio predlog i rekao da se sa tim ne slaže.

Prvo se tokom iseljavanja dogodio više incidenata, pa je policija zamolila prvog komšiju da se udalji sa lica mesta. Potom je jedna osoba privedena jer je vređala prvog komšiju koji je sve vreme dobacivao. Policija je u međuvremenu dobila pojačanje interventne jedinice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.