Kako vas bre nije sramota?! Sestre se rugale nepokretnim pacijentima, slikale selfi! (FOTO)
Foto: Društvene mreže

imaju li one savest?

Kako vas bre nije sramota?! Sestre se rugale nepokretnim pacijentima, slikale selfi! (FOTO)

Na fotografiji, kojom su teško prekršeni medicinska etika i pravilnik bolnice i koja je zgrozila javnost, pored dve zaposlene vide se bolesnice, a jedna od njih čak i nosi pelene
Objavljeno: 11:34h

Dve radnice somborske bolnice snimile su selfi u sobi punoj neuroloških bolesnica koje bespomoćno leže prikovane za krevete i to objavile na Fejsbuku!

Degutantna fotografija nastala je, kako saznajemo, na odeljenju neurologije, a snimila ju je Milica Vojinović Popović, zaposlena u opštoj bolnici "Dr Radivoj Simonović" u Somboru. Ona je fotografisala sebe i koleginicu Milicu Bodovinac, koja se seli iz države, tokom njenog poslednjeg dana na poslu.

Na fotografiji, kojom su teško prekršeni medicinska etika i pravilnik bolnice i koja je zgrozila javnost, pored dve zaposlene vide se bolesnice, a jedna od njih čak i nosi pelene. To, međutim, ove dve medicinarke nije sprečilo da se na slici smeju.

Uz fotografiju je Milica Vojinović Popović napisala je da njena koleginica posle deset godina života "u ovoj šugavoj državi" odlazi i da joj želi svu sreću.

foto: Društvene mreže

Somborka koja je želela da ostane anonimna, a čija se baka lečila u toj bolnici, kaže da su medicinske radnice ovom fotografijom lišile pacijentkinje bolnice svakog dostojanstva, a posebno stručne nege.

- Nedavno je moja baka bila u toj bolnici. Umesto tačne dijagnoze i lečenja, dobila je sredstva za smirenje i vezali su je za krevet. Da je neko moj u pozadini slike, gospođi bi stigla tužba pre nego što bi stigla da se spakuje - rekla je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.