Maltretiraju, tuku, ubijaju, a kazne nema! Ovo su najgori incidenti bahate Komunalne policije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

Hronologija bahatosti

Maltretiraju, tuku, ubijaju, a kazne nema! Ovo su najgori incidenti bahate Komunalne policije! (FOTO) (VIDEO)

Smrt pijačnog prodavca na Vidikovcu vrhunac je bezočnosti komunalne policije. Građani su sa razlogom besni na tu službu jer su uvek spremni da treniraju strogoću na malim ljudima, dok su na nepropisno parkiranje besnih automobila, divlju gradnju ili buku iz komšiluka - slepi
Objavljeno: 10:35h

Preminuli Vlada Marinković, prodavac na Vidikovačkoj pijaci, izdahnuo je nakon svađe sa pripadnicima Komunalne policije. Maltretirali su ga do smrti jer su mu lubenice prelazile granicu tezge za 10-20 cm.

Prodavačica čiji je kolega umro tokom sukoba sa komunalnom policijom: Vladi je iznenada pozlilo, onesvestio se počeo da krklja i bljuje krv!

Prema rečima njegove supruge Ljiljane, ali i više svedoka, dvojica komunalaca su mu prigovarala što se neke od lubenica nalaze na podu.

- Vlada mu je rekao: "Druže, znaš li da sam imao dva infarkta, zar hočeš da sad da doživim i treći? Zašto si me uzeo na zub? Ja uredno plaćam zakupninu na pijaci, a ti pogledaj okolo koliko ima nelegalnih prodavaca."

Međutim, on nije želeo ni da čuje, već mu je odgovorio da se neće smiriti dok ne doživi i treći, a potom ga je njegov kolega ramenom odgurnuo. Godinama jedan od tih komunalaca koristi svaku priliku da nas teroriše. Pa tako je bilo i sad. Namerno je maltretirao Vladu, jer nije hteo da ga časti ručkom - sa suzama u očima priča Ljiljana. Kada je Vlada pao, ona i njihov sin Miloš su mu pritrčali dok je, prema njenim rečima, komunalni policajac, koji je sve ovo započeo, mirno stajao sa rukama iza leđa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.