KAKO IH NIJE SRAMOTA: Došli da dezinfikuju zgrade, a umesto toga uradili su nešto nedopustivo
Foto: printscreen

da li je ovo moguće

KAKO IH NIJE SRAMOTA: Došli da dezinfikuju zgrade, a umesto toga uradili su nešto nedopustivo

Pogledajte šta su zabeležile kamere zgrade u kojoj se odvijala dezinfekvija

Objavljeno:

U vreme kada se ceo svet bori protiv pandemije korona virusa, poštovanje mera zaštite, održavanje higijene i odgovornost preme sebi i drugima jeste najvrednije oružje koje imamo. Uprkos tome, kamere jedne zgrade u Srbiji, zabeležile su radnike koje umesto da dezinfikuju zgrade fotografišu se da izgleda da to zapravo i rade.

Naime, društvenim mrežama kruži video snimak na kome su glavni akteri jedan radnik Gradske čistoće i radnik firme za dezinfekciju. Prema njihovim uniformama možemo zaključiti da snimak potiče iz Srbije. Ono što će frapirati svakoga ko snimak odgleda jeste da osoba u belom zaštitnom odelu, umesto da sprovodi dezinfekciju, slika se da izgleda da to i radi.

U kratkom videu se jasno vidi kako osoba zadužena za dezinfekciju radniku Gradske čistoće daje svoj mobilni telefon, a onda pozira kako čisti gelender dok ga ovaj fotografiše. Kada je slika napravljena, oni odlaze na sledeći sprat gde ponavljaju identičan postupak.

Ono što je kamera ove zgrade zabeležila sasvim je očigledno. Ono što je neizvesno jeste dokle će neodgovornost pojedinca uticati na zdravlje i bezbednost svih ostalih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.