OVO TI JE ČIS` TROŠAK, SAMO LIZUĆKAJU, PIJU, NIKI SE ZA DŽEP NE VAĆA! Stojan kaže da u BG dinar ne mož` da zaradiš
Stojan Milošević, Foto: Printscreen

KAKAV JE OVO KRALJ

OVO TI JE ČIS` TROŠAK, SAMO LIZUĆKAJU, PIJU, NIKI SE ZA DŽEP NE VAĆA! Stojan kaže da u BG dinar ne mož` da zaradiš

Izazvao je lavinu komentara kod mnogih

Objavljeno: 14:44h

Domaćin Stojan Milošević iz Medveđe za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama, nakon što je učestvovao na sajmu rakije Agro Belgrade 2020.

Stojan je na sajmu predstavio svoje vino, žestoka pića – rakiju čija je tajna kvaliteta da se „pravi od voća a ne od vode“ i likere za koje „nema pojma šta su, jer su za njih zadužena deca i žena“.

Naime, voditeljka je u jednom trenutku upitala proizvođača, "Odakle dolazi zlatna šljivovica?", na šta joj je on odgovorio, sve vreme drmajući flašu rakije:

Iz Medveđu, ali ne onu sa juga"...

Takođe je objasnio i zbog čega je izlazak na sajam za njega trošak.

Zlatna šljivovica dolazi iz Medveđu. Mi iz Resavu smo najbolji. Mi to pravimo od voća u tome je tajna, a 90 odsto prave od vode. Grojze koristimo za vino, a šljivu za rakiju. Malo je bila u buretu, a posle u staklenom balonu. Izlazak na sajam ti je čist trošak, samo pijuckaju za džep se ne faćaju. Ništa ovde ne možeš da zaradiš, prevario sam se".

U narednim sekundama poslušajte video:

Inače, poljoprivredno gazdinstvo Milošević iz Medveđe, najveći je proizvođač ratarskih kultura, rade skoro 75 ha zemlje.

Stojanov čukundeda Milan napravio je kapital na proizvodnji rakije i vina, tako da je i Stojan nastavio sa proizvodnjom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.