Evo kako da naučite da proričete sudbinu uz pomoć pasulja!

budite veštica

Evo kako da naučite da proričete sudbinu uz pomoć pasulja!

U našim krajevima veoma je rasprostranjeno proricanje budućosti bacanjem pasulja
Objavljeno: 18:58h

Za metodu gatanja uz pomoć pasulja nisu vam potrebni gotovo nikakvi izdaci. Potrebna su vam 42 zrna pasulja, malo prostora i malo slobodnog vremena. Nije sasvim jasno zašto se uzima jedno zrno više kada se samo bacanje izvodi isključivo sa četrdest i jedim zrnom. Ono četrdeset i drugo zrno uvek učestvuje u mešanju, ali se odvaja pre bacanja. Priviđa vam se neki broj? Evo koji će vam doneti novac, a koji ljubav i sreću! Svih 42 zrna stavljaju se u desnu šaku, koja se zatim drži na ustima, kao da želite u nju da dunete. Za to vreme intenzivno mislite na određenu želju, problem ili situaciju čiji ishod želite da saznate. Zatim pasulj spuštate na sto ili na neku ravnu površinu i nasumice ga delite na tri gomilice, prvo desnu, pa srednju, a ono što vam ostane predstavlja treću gomilicu.

Wikipedia
Kada ste to uradilii, desnu gomilicu razdelite na po četiri zrna. Ako vam neko zrno ostane viška, stavite ga dvadesetak centrimetara ispred. Ako, pak, ne ostane, onda ćete ispred staviti četiri zrna. To isto ponovite sa srednjom i krajnje levom gomilicom. Tako ćete, zdesna nalevo, formirati tri gomilice, koje nisu brojnije od četiri zrna. Ponovo ćete pomešati ostatak pasulja, pa ponovo nasumice podelite na tri gomile i istim redom ponovo podelite na četiri zrna, a od onoga što vam ostane formirajte drugi vodoravni red. Tako jos jednom: preostali pasulj pomešati, spojiti u jednu gomilicu, pa podeli na tri, a onda te tri, zdesna na levo, deliti na po četiri zrna. Od onog što ostane formirati treći horizontalni (vodoravno) red. Budućnost je stigla: 10 plutajućih gradova. Da, dobro ste pročitali, gradova (FOTO) Četvrti horizontalni red sačinjavaju uvek četiri kućice sa po četiri zrna. Kod gledanja u pasulj postoji veliki broj kombinacija, a svaka kombinacija bačenog pasulja ima svoje značenje. Potrebno je da znate osnove na koji način se koja kobminacija objašnjava: svaka kućica po horizontali i vertikali, zavisno od međusobnih odnosa, ima svoje značenje.
Takođe i dijagonale imaju svoja objašnjenja. Tako desna vertikala objašnjava budućnost muške strane, srednja vertikala predskazuje situacije i događaje vezane za kuću, imanje, posed, finansije, a leva vertikala odnosi se na budućnost ženske strane. Za gledanje u pasulj postoji nekoliko kombinacija kada se ne preporučuje više bacanja pasulja zbog toga što predskazuje izuzetno srećnu budućnost ili zato što kombinacija u sebi nosi krajnje loše predskazanje. U ovom drugom slučaju, pasulj koji ste bacili treba izneti iz kuće, a prema tradicionalnim verovanjima najbolje ga je baciti u reku. (Espreso.co.rs / Opanak.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.