9 načina da izbegnete Bus Plusovce: Broj 5 će sigurno upaliti! (FOTO) (GIF)

karte na pregled!

9 načina da izbegnete Bus Plusovce: Broj 5 će sigurno upaliti! (FOTO) (GIF)

Većina od nas koristi neki od ovih izgovora kada naletimo na kontrolu u gradskom prevozu.
Objavljeno:

Izleteli ste iz stana i dok čekate autobus shvatate da ste zaboravili svoju Bus Plus karticu. Hvata vas panika dok rovarite po torbi ili džepovima. Sindikalci: Ukinite Bus plus! Mali: Može, ali to košta 6 miliona evra! A para za novu - nigde.

Espreso.co.rs
Ili još gore - u samom prevozu shvatite da je nemate. Ili ste jedan od onih čije je životno opredeljenje - švercovanje. Po Marfijevom zakonu, već na sledećoj stanici će ući kontrolori. U tom slučaju ovo su neki od izgovora naših sugrađana koje smo zabeležili.
Stock
1. Izlazim na sledećoj! Ovo je najelegantnija varijanta, ali prilično neefikasna jer ne stižete na vreme na željeno mesto.
No, bolje i to nego da platite paprenu kaznu. Sačekajte drugi autobus i nikom ništa. Jure nas da plaćamo Bus Plus, a voze nas u ovakvim krševima! (FOTO) 2. Joj, žurim na ispit! Studenti uglavnom nemaju primanja, svaki dinar im je dragocen, pa nije ni čudo što štede na prevozu.
Fonet
Najčešće se vade na ispite i kolokvijume: - Ovaj, zaboravila sam u žurbi. Imam stvarno veliki ispit, trema me ubi i nisam se setila da ponesem kartu - obično su jecave reči neke devojke. Kontrolori se sažale i obično popuste. 3. Nabio slušalice u uši. Pogled u daljini. Ne vidi i ne čuje.
Tek ako ga kontrolor prodrmusa ga pipne po ramenu, trgne se i kratko promrmlja sebi u bradu: "Kartu nemam".
Ako ga kontrolori baš spopadnu izaći će napolje. 4. Nije mi dobro. Teatralni nastup uz obrazloženje da se ne osećate kako treba. Zagušljivo je od gužve. Da teatralnost bude veća, naslonite se na konduktera. 5. Majstor nije imao sitno. Jedna od najčešćih situacija. Na čuvenu rečenicu "Vašu kartu, molim", ide baš to opravdanje.
Nemanja Pančić
I zaista, na kabini vozača piše da pripremite novčanice od 200 dinara sitno. Međutim, na bankomatu su vam dali 1.000...niste stigli da razmenite. Dešava se. 6. Joj, gde baš danas?! - Dan mi je katastrofa, pokvarila su mi se kola, inače se nikad ne vozim autobusom, zato i nemam kartu.

7. Hrk-hrk
8. Pao vam je sistem.
9. Ako ste baba, šta god da uradite biće ok.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.