Srbijo, ponosi se njima: Begradski FON-ovci su najbolji na svetu!

Montrealski žiri jednoglasan

Srbijo, ponosi se njima: Begradski FON-ovci su najbolji na svetu!

Četvoro FON-ovaca osvojilo je prvo mesto na svetskom takmičenju u izradi i prezentiranju strategije jedne kompanije, u Montrealu u Kanadi
Objavljeno: 10:06h

Nakon što su prošlog meseca trijumfovali na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja BI International Case Competition 2016 u Oslu, Kristina Knežević, Nemanja Jevtović, Anja Koprivica i Andrea Moskovljević odneli su pobedu i u Montrealu. 7 razloga zašto morate da studirate u Švedskoj: Posle ovog poželećete da odete tamo (FOTO) (VIDEO) Studenti, pod mentorstvom profesorke Vesne Damnjanović, pohvaljeni su za originalan način predloga za unapređenje strategije kompanije, odlične prezentacione veštine, energiju, timski rad, razumevanje tržišta Brazila i globalnog tržišta i odličnu argumentaciju predloženih rešenja, saopšteno je sa fakulteta. Takmičenje se organizuje već 16 godina, a ovo je prvi put da je 14 članova žirija iz prakse donelo jednoglasnu odluku da studenti FON-a budu prvi.

FON
Na takmičenju je učestvovalo 12 univerziteta iz celog sveta sa 48 odabranih studenata. Drugo mesto pripalo je Thammasat University iz Tajlanda, a treće Copenhagen Business School iz Danske. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.