NEBOJŠA KRSTIĆ JE BIO U RATU S NATO PAKTOM! A ima i FOTOGRAFIJE koje to dokazuju!
Nije se skrivao od pozivara: Nebojša Krstić, Foto: Jelena Vučetić

šta ti je život

NEBOJŠA KRSTIĆ JE BIO U RATU S NATO PAKTOM! A ima i FOTOGRAFIJE koje to dokazuju!

Ima jedna stvar koja mu se ne može osporiti i na koju je i sam Krstić očigledno veoma ponosan

Objavljeno:

Nebojši Krstiću, nekadašnjem savetniku predsednika Borisa Tadića i nekadašnjem članu VIS Idoli, a danas uticajnom tviterašu i marketinškom stručnjaku, mnogi osporavju razne vrste kredibiliteta, baš kao što mu prebacuju (previše) blizak odnos sa aktuelnom vlašću.

Međutim, ima jedna stvar koja mu se ne može osporiti i na koju je i sam Krstić očigledno veoma ponosan. Naime, tokom NATO agresije na Srbiju 1999. godine, on je bio u uniformi, boreći se sa svojim narodom protiv najveće svetske sile koja je na nas udarila pre ravno 20 godina.

Kako je i dokumentovao na Tviteru, bombardovanje je proveo kao lekar u Prvom oklopnom bataljonu, a kao dokaz je priložio i printskrin svoje vojne knjižice koja to potvrđuje.

Pored ovoga, priložio još jedan srceparajući detalj. Još uvek u uniformi, poslednjeg dana NATO agresije na Srbiju, Krstić je stigao na krštenje svog sina Dimitrija u Vavedenju.

Ova fotografija je jedan od najdirljivijih prizora koji se mogu videti, a takvih je tokom bombardovanja bilo zaista mnogo, jer su ljudi, suočeni sa velikom pošasti s neba, zaista pokazali najbolju stranu svoje ljudskosti i pomagali jedni drugima na sve moguće načine.

Teško da postoji period u novijoj istoriji kada su Srbi, na onom najosnovnijem nivou života, bili toliko požrtvovani i ujedinjeni u prebrođavanju nevolja.

BONUS VIDEO:

20 GODINA OD NATO AGRESIJE! VUČIĆ PLAKAO KAO KIŠA I PORUČIO: Ovo je bio zločin nad našom decom, Srbiju pokoriti ne mogu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.